Articol publicitar

Alegeri inteligente - o viaţă mai sănătoasă!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Am locuit de când mă ştiu, ca şi părinţii mei, într-un oraş aglomerat şi nu am fost niciodată genul de copil care să fi petrecut foarte multe vacanţe la ţară. Credeam că sunt dependentă de agitaţia oraşului şi că am nevoie să fiu în mijlocul ei pentru ca viaţa mea să poată funcţiona la parametri normali.

De aceea, atunci când am ajuns în GREENFIELD pentru prima oară am fost pur şi simplu bulversată de liniştea care învăluia cartierul, de mirosul diferit al aerului fără noxe, de cerul care putea fi admirat în toată splendoarea lui până departe, fără să fie acoperit de perspectiva blocurilor-colos cu care eram obişnuită.

Am încercat să găsesc diverse defecte acestui ansamblu, să-i pun cât mai multe întrebări „capcană” consultantului care mă însoţea, să-mi spun că este „prea departe”, „prea liniştit”, dar rând pe rând toate temerile îmi erau spulberate. Adevărul era unul singur: GREENFIELD  era locul perfect pentru mine şi, mai mult, era locul perfect pentru copilul meu, căruia îi doresc o copilărie chiar mai frumoasă decât cea pe care am avut-o eu.

Locuind în GREENFIELD mă aflu în sectorul 1 al Bucureştiului, la doar 15 minute de Piaţa Victoriei, şi totuşi copilul meu nu trăieşte înconjurat de betoane, ci de 900 de hectare de pădure, ale cărei efecte benefice asupra sănătăţii şi a psihicului uman sunt binecunoscute.

Ieşim aproape în fiecare seară să ne plimbăm prin pădure, unde Vlăduţ poate să alerge în voie, să admire speciile de copaci şi de păsări care populează pădurea, lucru pe care nu l-ar fi putut face nicăieri în altă parte.

Iar la capitolul confort, GREENFIELD bifează toate aspectele pozitive pe care mi le doream: ansamblul este curat şi întreţinut, apartamentul este spaţios şi bine compartimentat, bucătăria fiind închisă aşa cum mi-am dorit, avem încălzire prin pardoseală, iar dotarile sunt moderne şi de calitate.

La aproape un an de când ne-am mutat aici, constat că în GREENFIELD am aproape tot ceea ce am nevoie şi că nu am dus niciun moment dorul traiului dintr-o zonă aglomerată. Aici există şcoală, farmacie, bancomat, restaurant, teren de baschet, loc de joacă frumos amenajat, iar în curând se va construi GREENFIELD PLAZA, un centru comunitar complex cu SPA, piscină acoperită şi descoperită, terenuri de tenis, terenuri de sport, grădiniţă, şcoală de stat, restaurant, supermarket şi bancă.

Cumpărăturile mi le pot face la o aruncătură de băţ, la centrul comercial Băneasa, iar atunci când simţim nevoia de o escapadă la munte sau la mare, eu şi Vladut ne urcăm în maşină şi cât ai zice “GREENFIELD” am şi ajuns la destinaţie, deoarece suntem foarte aproape de şoseaua de centrură şi de ieşirile către aurtostrăzi şi nu mai pierdem timp în traficul bucureştean.

Sunt foarte mulţumită şi de variantele de transport în comun puse la dispoziţie de către dezvoltator. Zilnic, inclusiv duminica, există microbuze care circulă după un program convenabil, pe rutele GREENFIELD – Metrou Pipera şi GREENFIELD – Băneasa Shopping Center, ceea ce înseamnă că, atunci când va fi suficient de mare pentru a călători singur, fiul meu va putea merge singur la şcoală sau la întâlnirile cu prietenii.

GREENFIELD – Ansamblul Salcâmilor

  • LOCAŢIE: Str. Drumul Pădurea Neagră, nr. 56, Sectorul 1, Bucureşti
  • Suprafaţă dezvoltată: 7 hectare (din totalul de 60 de hectare)
  • 35 blocuri, totalizând 924 apartamente cu 2, 3 şi 4 camere. 504 apartamente finalizate, 420 apartamente în curs de finalizare. Apartamentele de la parter au gradină proprie.

GREENFIELD - Ansamblul Platanilor

  • Suprafaţă dezvoltată: 11 hectare (din totalul de 60 de hectare)
  • 38 blocuri, totalizând 888 apartamente cu 2, 3 şi 4 camere ce se vor finaliza in perioada Oct.2016-Mar.2017.

GREENFIELD înseamnă:

  • Aer cu 50% mai curat decât în centru
  • Nivel de zgomot cu 50% mai redus decât în centru
  • Indicatori urbanistici de excepţie: CUT 0.85 şi POT 15%

www.greenfieldresidence.ro

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite