Articol publicitar

Ai o idee de afacere T.A.Re?  Intră în concursul cu premii de 1.000.000 de euro

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ai o idee de afacere T.A.Re?
Ai o idee de afacere T.A.Re?

Tinerii din regiunile Bucureşti-Ilfov şi Sud-Vest sunt provocaţi să conceapă idei inovatoare de afaceri pentru a obţine finanţări de 25.000 de euro.

Competiţia lansată de Academia de Studii Economice, alături de Asociaţia Română pentru Transfer Tehnologic şi Inovare AroTT, compania de consultanţă Loop Operations şi CCDL Events and Training, în cadrul proiectului Fii T.A.Re! Tineri Antreprenori Responsabili se va desfăşura în perioada 18 – 24 mai şi va acorda premii în valoare totală de 1.000.000 de euro pentru cele mai bune 40 de planuri de afaceri.  

La concursul de idei de afaceri sunt aşteptaţi să se înscrie tinerii cu spirit antreprenorial care au domiciliul/reşedinta în Bucureşti-Ilfov şi Sud-Vest şi şi-au propus să lanseze ideea de afacere în una din cele 2 regiuni.

Finanţarea acordată va sprijini primii paşi în drumul spre succes al afacerii pentru oricare dintre următoarele domenii: Turism şi ecoturism; Textile şi pielărie; Lemn şi mobilă; Industrii creative; Industria auto şi componente; Tehnologia informaţiilor şi comunicaţiilor; Sănătate şi produse farmaceutice; Energie şi management de mediu; Bioeconomie (agricultură); Biofarmaceutică şi biotehnologii; Procesarea alimentelor si a bauturilor. Lista codurilor CAEN eligibile se regăseşte anexată Regulamentului de Concurs.

Pe lângă cei 25.000 de euro oferiţi pentru iniţierea şi dezvoltarea sustenabilă a business-ului, cei 40 de câştigători vor avea oportunitatea de a beneficia de sesiuni gratuite de asistenţă şi mentorat de la manageri şi antreprenori de succes din mediul de afaceri românesc. 

Îndrăzneşte să crezi în ideile tale şi încarcă planul de afaceri pe platforma www.antreprenori-responsabili.ro până pe data de 24 mai, orele 23:59.

Pentru a afla toate informaţiile privind modalitatea de înscriere în concurs, criteriile de eligibilitate şi metodologia de evaluare a planurilor de afaceri, consultaţi documentele disponibile AICI.

*Proiectul „FII T.A.Re! – Tineri Antreprenori Responsabili” este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 -2013 şi este implementat în regiunile Bucureşti – Ilfov şi Sud-Vest.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite