Adevărul Live de la 14.00: Cum a schimbat pandemia piaţa asigurărior din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Tecău, CEO al OMNIASIG Vienna Insurance Group
Mihai Tecău, CEO al OMNIASIG Vienna Insurance Group

Mihai Tecău, CEO al OMNIASIG Vienna Insurance Group şi cel mai longeviv membru al conducerii unei companii de asigurari din România vorbeşte la Adevărul Live despre impactul pandemiei asupra pieţei de asigurări.

Mihai Tecău este Preşedinte Directorat şi CEO al OMNIASIG Vienna Insurance Group din momentul fuziunii din 2012, dintre fostul OMNIASIG şi BCR Asigurari. Anterior, el a fost timp de şase ani Preşedinte Directorat al BCR Asigurări Vienna Insurance Group, iar înainte de 2006 a deţinut mai multe funcţii de conducere în cadrul fostei Comisii de Supraveghere a Asigurărilor (CSA).

OMNIASIG Vienna Insurance Group este prezentă din 1995 pe piaţa asigurărilor din România, menţinându-se constant în topul celor mai mari asigurători din ţară. Compania are un portofoliu de peste 100 produse de asigurare şi o reţea de sucursale şi agenţii extinsă la nivel naţional. Cei peste 1.100 de angajaţi oferă constant clienţilor şi partenerilor companiei serviciile de calitate care ne-au consacrat de-a lungul celor peste 25 de ani. Prin apartenenţa la Vienna Insurance Group, OMNIASIG oferă clienţilor şi partenerilor săi stabilitate şi putere financiară, precum şi expertiză complexă pe toate liniile de asigurări generale.

Prezent în studioul Adevărul Live, Mihai Tecău va explica ce schimbări au apărut odată cu pandemia pe piaţa de asigurări, care au fost cele mai căutate tipuri de asigurări în 2021 şi cum şi-a adaptat OMNIASIG serviciile şi produsele în această perioadă.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite