VIDEO Actorul Mihai Constantin este "Regele Lear", la 46 de ani după ce tatăl său a dat viaţă aceluiaşi rol

„Regele Lear“ Mihai Constantin, în direct la Adevărul Live 

La 46 de ani după ce tatăl său, actorul George Constantin, dădea viaţă unui Lear antologic, actorul Mihai Constantin urcă pe scena Sălii Mari a TNB în acelaşi rol.

Ştiri pe aceeaşi temă

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul LIVE

După 46 de ani de la memorabilul spectacol al Teatrului Naţional cu Regele Lear a lui Radu Penciulescu, cu George Constantin în rolul titular, capodopera shakespeariana revine într-o nouă versiune scenică, pe scena mare a Naţionalului de azi, versiune semnată de unul din regizorii de seamă ai lumii teatrale contemporane, georgianul David Doiashvili, având ca interpret al rolului principal pe Mihai Constantin!

O montare spectaculoasă şi plină de surprize, de o inventivitate vizuală cu totul aparte, în cheia specifică regizorului de la Tbilisi, pe care spectatorii bucureşteni l-au putut descoperi cu prilejul Festivalului NETA din vara anului 2015, când a fost prezent la Bucureşti cu o superbă montare a ”Visului unei nopţi de vară”.

Actorul Mihai Constantin a fost prezent în studioul Adevărul Live, depănând amintiri legate de Lear-ul de acum 46 de ani, dar şi despre cel de acum.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările