„#Selfie” se întoarce cu trei premii din Marea Britanie

„#Selfie” se întoarce cu trei
premii din Marea Britanie

Secvenţă din filmul „#Selfie” care a depăşit 100.000 de spectatori în România

Comedia „#Selfie”, realizată de Cristina Iacob, a fost recompensată cu trei trofee la Southampton International Film Festival din Marea Britanie, printre care marele premiu pentru cel mai bun film şi premiul pentru cea mai bună actriţă, acordat Crinei Semciuc.

Ştiri pe aceeaşi temă

Lansată la începutul lunii mai, comedia „#Selfie” a cucerit publicul din întreaga ţară, printr-un aer proaspăt, o abordare diferită şi o poveste bine ancorată în realitate şi susţinută de personaje inspirate din generaţia actuală de adolescenţi. Conform unui comunicat de presă, lungmetrajul a depăşit cifra de 100.000 de spectatori în România.

Confirmarea pe care a adus-o publicul a fost dublată duminică, la Southampton International Film Festival, unde "#Selfie" a fost premiat cu trei trofee, printre care marele premiu pentru cel mai bun lungmetraj. Comedia regizată de Cristina Iacob a primit şi trofeele pentru cel mai bun montaj şi cea mai bună actriţă într-un rol principal – Crina Semciuc.

„Am făcut un film pentru oameni şi nu există bucurie mai mare pentru regizorul unui film decât să vadă că spectatorii îi apreciază creaţia. 100.000 este un prag psihologic, greu de depăşit în România, din cauza lipsei de cinematografe în ţară”, a declarat Cristina Iacob.

„Mă bucură că publicul a crezut în noi. «#Selfie» este o poveste în care se pot regăsi toţi tinerii din ziua de astăzi, indiferent de naţionalitate şi asta ne-a fost confirmată de succesul internaţional”.

În rolurile principale pot fi văzuţi tinerii Olimpia Melinte, Crina Semciuc, Flavia Hojda, Vlad Logigan, Levent Sali şi Alex Călin. Alături de ei, Răzvan Vasilescu, Florin Călinescu şi Alina Chivulescu.... Nu lipsesc nici vedete precum Răzvan Fodor, Smiley, Alex Velea, Mihaela Rădulescu, Dan Chişu şi George Vintilă.

„#Selfie” este povestea a trei proaspăt absolvente de liceu, care, în loc să stea acasă să înveţe pentru bacalaureat, decid să plece la mare şi să îşi termine adolescenţa în stil rebel. Yasmine, Roxi şi Ana sunt hotărâte să se distreze şi să uite de responsabilităţi în ultimele două zile dinainte de examenul maturităţii, iar asta înseamnă să încalce orice regulă şi să facă tot ce le trece prin cap, fără să ţină cont de consecinţe. Vor libertate, adrenalină şi dragoste de-o vară, iar cei trei tineri pe care îi agaţă la mare par mai mult decât dispuşi să le ofere tot ce-şi pot imagina.

Partea a doua a lungmetrajului urmează să fie filmată în primăvara anului 2015.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările