Oamenii care vă învaţă să vorbiţi în public fac o demonstraţie la Adevărul Live

Oamenii care vă învaţă să vorbiţi în public fac o demonstraţie la Adevărul Live 

Vorbitul în public nu este o treabă uşoară: în timp ce unii au o adevărată logoree, cu o cascadă de cuvinte, alţii sunt mai reţinuţi, vorbesc mai greu, mai rar şi cu emoţii. Alin Comşa şi Andrei Dunuţă sunt doi traineri care învaţă oamenii să se descurce în astfel de situaţii.

Ştiri pe aceeaşi temăAlin Comşa este trainer de peste 12 ani şi are experienţă în domeniul financiar-bancar. De-a lungul timpului a dezvoltat cursuri despre Sisteme de convingere, Inteligenţă emoţională, Motivare, Charismă, Public speaking. Este lector la Institutul Bancar Român şi trainer pentru Fundaţia Calea Victoriei. Este fondator al Self Trust Academy.

Andrei Dunuţă conduce în prezent echipa de vânzări la Adwisers, este Leadership Trainer la Human Invest, dar şi trainer motivaţional la organizaţia Salvaţi Copiii şi lector la Fundaţia Calea Victoriei.

Cei doi vor face o demonstraţie la Adevărul Live, de la ora 14.00, despre eficienţa unui bun discurs public şi chiar câteva analize de caz pe diverse cazuri publice, politicieni, artişti, oameni de cultură.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: