Stiri despre protestatari

  338 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Slătinenii anunță noi proteste pentru astăzi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slătinenii anunță noi proteste pentru astăzi

  Zeci de slătineni nemulțumiți de Guvernul actual și de președintele Traian Băsescu au protestat duminică seara pașnic pe platoul din fața Prefecturii Olt. Oamenii au anunțat un protest mai amplu pentru astăzi.

 • MARTOR OCULAR Protestele din Bucureşti pe Youtube
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  MARTOR OCULAR Protestele din Bucureşti pe Youtube

  Piaţa Universităţii şi Piaţa Unirii au fost, duminică, zonele de confruntări violente dintre protestatari şi jandarmi. Forţele de ordine au fost nevoite să intervină în forţă, trăgând focuri de avertisment şi ieşind cu tunurile de apă, după ce o parte dintre manifestanţi au incendiat şi au stricat tot ce le-a ieşit în cale: magazine, garduri, semafoare şi alte obiecte ale mobilierului urbanistic. Lozinca cea mai scandată

 • FOTO Protestatarii „anti-crematoriu“ nu au fost primiţi de primar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Protestatarii „anti-crematoriu“ nu au fost primiţi de primar

  Circa 300 de clujeni au participat, astăzi, la un marş împotriva crematoriului uman care se va realiza în cimitirul din cartierul Mănăştur. Din zona cimitirului, oamenii au mers până la Primărie, unde au lăsat un memoriu. Primarul Radu Moisin nu i-a primit pe protestatari.

 • Omul anului 2011: Protestatarul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Omul anului 2011: Protestatarul

  Publicaţia americană „Time“ a ales ca trofeul „Persoana Anului“ să nu fie acordat unui singur individ, ci milioanelor de protestatari din întreaga lume, care, în ultimul an, au dărâmat guverne, au zguduit regimuri autocrate, au atras atenţia asupra inegalităţilor dintre păturile sociale şi „au îndreptat planetă către o cale mai democratică“.

 • Au mers 300 de km să-i dea aur lui Băsescu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Au mers 300 de km să-i dea aur lui Băsescu

  Doi băcăuani au venit pe jos până la Cotroceni pentru a-i da cercei preşedintelui, ca formă de protest faţă de proiectul Roşia Montană.

 • FOTO Primul român căzut victimă huliganilor din Londra
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Primul român căzut victimă huliganilor din Londra

  Un tânăr român a căzut victimă huliganilor din Londra care au devastat cartiere întregi din oraş, în ultimele cinci zile. Românul a fost jefuit în plină stradă de un grup de indivizi din capitala britanică, a relatat corespondentul Realitatea TV, aflat la Londra.

 • FOTO Revoltele violente de la Londra s-au extins şi în alte oraşe. Un comisariat de poliţie a fost incendiat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Revoltele violente de la Londra s-au extins şi în alte oraşe. Un comisariat de poliţie a fost incendiat

  Revoltele violente din Londra s-au extins şi în alte oraşe din Anglia. Mai multe magazine au fost devastate şi incendiate în Manchester, Wolverhampton, West Bromwich, Nottingham, Leicester şi Liverpool. Începând de sâmbătă, 768 de persoane au fost arestate şi 111 poliţişti răniţi la Londra, în cele mai grave violenţe din ultimii peste 20 de ani.

 • În 2009 au băgat după gratii tinerii protestatari, în 2011 vor îmbrăca mantia de avocat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În 2009 au băgat după gratii tinerii protestatari, în 2011 vor îmbrăca mantia de avocat

  Sergiu Crutco, fostul magistrat de la Judecătoria sectorului Centru care a emis mandate de arest în Comisariatul General de Poliţie în timpul evenimentelor din aprilie 2009, poate îmbrăca mantia de avocat. Instanţa a obligat Uniunea Avocaţilor să-i permită fostului judecător să profeseze avocatura. După ce a obţinut câştig, Crutco nu este sigur că mai vrea să apară în rol de apărător.

 • „Creierele lumii“ s-au confruntat cu protestatarii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Creierele lumii“ s-au confruntat cu protestatarii

  Cea de-a 59-a reuniune a Grupului Bilderberg, ce s-a încheiat, duminică, în staţiunea St.Moritz din Elveţia, a avut parte de incidente, lucru mai puţin obişnuit pentru asemenea întâlniri ce erau ţinute până acum în mare secret.

 • UPDATE: Bătăi de stradă în Barcelona după finala Ligii Campionilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UPDATE: Bătăi de stradă în Barcelona după finala Ligii Campionilor

  Victoria lui Messi și a colegilor săi, în finala Ligii Campionilor, a fost sărbătorită de suporteri în Barcelona. Cum tinerii din acest oraș protestează de ceva timp împotriva guvernului spaniel, aceștia s-au confruntat cu poliția și în noaptea trecută și astăzi dimineață.

 • Gaddafi: „Libia va fi o flacără roşie“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gaddafi: „Libia va fi o flacără roşie“

  Capitala libiană ar putea deveni scena unor bătălii crâncene între protestatari şi forţele loiale preşedintelui, după ce acesta a spus că va înarma triburile care îl susţin. SUA şi UE au blocat averile colonelului Gaddafi, ale familiei şi apropiaţilor acestuia şi au întrerupt relaţiile militare.

 • Zeci de români, evacuaţi din Libia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zeci de români, evacuaţi din Libia

  Violenţele împotriva protestatarilor continuă în Libia. Ministrul italian de Externe, Franco Frattini, vorbeşte de cel puţin o mie de morţi, iar un medic francez, care a scăpat din infernul libian, a lansat cifra înspăimântătoare de 2.000 de decese.

 • VIDEO Mubarak a demisionat / Egiptenii sărbătoresc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Mubarak a demisionat / Egiptenii sărbătoresc

  Preşedintele egiptean, Hosni Mubarak, a renunţat la putere. Armata a preluat controlul ţării. Anunţul a fost făcut aseară de vicepreşedintele Omar Suleiman, într-un discurs televizat. Demisia liderului egiptean a avut loc în cea de-a optsprezecea zi de proteste.

 • Mubarak cedează în faţa protestatarilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mubarak cedează în faţa protestatarilor

  Preşedintele egiptean Hosni Mubarak îi va transfera puterea vicepreşedintelui, Omar Suleiman. A declarat-o, la BBC, secretarul general al Partidului Democratic Naţional (NDP), aflat la putere, Hossan Badrawi.

 • Baltagiya: profesioniştii terorii din Egipt. De ce nu pleacă protestatarii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Baltagiya: profesioniştii terorii din Egipt. De ce nu pleacă protestatarii

  Regimul Mubarak a construit o structură de două milioane de oameni: informatori ai poliţiei, şomeri sau, pur şi simplu, oameni plătiţi să tortureze egipteni. SUA l-au urecheat pe vicepreşedintele egiptean, Omar Suleiman, pentru arestarea şi hărţuirea jurnaliştilor şi a membrilor societăţii civile.

 • Egipt: protestatarii nu pleacă acasă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Egipt: protestatarii nu pleacă acasă

  Manifestaţiile au luat din nou amploare aseară, după o zi de calm aparent. Zeci mii de oameni s-au alăturat celor câteva mii care par a se fi stabilit permanent în Piaţa Tahrir.

 • Dar cu mumia ce-au avut?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dar cu mumia ce-au avut?

  În weekend, politicienii se retrag să-şi încarce bateriile pentru bătăliile aprige din următoarele zile. Scăpaţi de zgomotul infernal al şatrei politice, avem răgazul să urmărim ce se mai întâmplă prin lume.

 • Imagini LIVE / Egiptul arde. Va întoarce armata armele?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Imagini LIVE / Egiptul arde. Va întoarce armata armele?

  Protestatarii antiguvernamentali au dat foc sediului din Cairo al partidului de guvernământ. Preşedintele Hosni Mubarak a scos armata în stradă ca să pună capăt demonstraţiilor. Vehicule blindate ale armatei circulă pe străzile din principlalel oraşe egiptene după ce demonstranţii au incendiat mai multe sedii ale partidului aflat  la guvernare.

 • Boc pierde la puncte, dar rămâne în funcţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Boc pierde la puncte, dar rămâne în funcţie

  Moţiunea de cenzură a căzut. Pentru demiterea Guvernului erau necesare 236 de voturi, iar Opoziţia a adunat 228. Huiduit de protestatari,  Emil Boc i-a acuzat pe parlamentari că vor să‑şi păstreze privilegiile. Aleşii PSD şi PNL au făcut un tablou al ruşinii cu poza celor care l-au susţinut pe Boc.

Modifică Setările