Stiri despre hackeri

  481 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Pagina web a premiilor Nobel, atacată de hackeri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pagina web a premiilor Nobel, atacată de hackeri

  Versiunile 3.5 şi 3.6 ale programului de navigare pe internet, Firefox, au fost atacate. Mai multe website-uri infectate au început să distribuie malware în calculatoarele vizitatorilor. Siteuri importante, printre care şi pagina oficială a Premiilor Nobel, au fost compromise prin incluziuni iFrame care direcţionau utilizatorii către conţinut infectat.

 • UPDATE: Niciun hacker nu a fost arestat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UPDATE: Niciun hacker nu a fost arestat

  Toţi hackerii sunt cercetaţi în stare de libertate. După mai mai multe runde de discuţii cu anchetatorii, cei 10 suspecţi de fraude informatice au plecat acasă. Se pare că oamenii legii nu au avut suficiente probe să îi reţină.

 • Război cibernetic turco-israelian
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Război cibernetic turco-israelian

  Supăraţi din cauza capturării de către Israel a navei turceşti ce intenţiona să spargă blocada Fâşiei Gaza, hackerii turci au pornit un război cibernetic împotriva site-urilor israeliene.

 • Au rămas „singuri“ pe Twitter
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Au rămas „singuri“ pe Twitter

  Cei o sută de milioane de utilizatori ai platformei de microblogging au avut parte de emoţii intense în urma unei resetări de sistem.

 • Presa italiană, mută la atacurile hackerilor români
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Presa italiană, mută la atacurile hackerilor români

  Un grup de hackeri, care se autointitulează „Romanian National Security”(RNS) a atacat, la sfârşitul lunii trecute, site-urile publicaţiilor italiene „La Stampa“, „Corriere della Sera“, dar şi pe cel al televiziunii naţionale RAI, a anunţat pe blogul său Matteo Cavallini, oficialul însărcinat cu siguranţa informatică din Ministerul Comerţului din Italia, citat de „Adevărul.it “.

 • Atacul hackerilor români asupra presei italiene, cel mai grav din ultimii opt ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Atacul hackerilor români asupra presei italiene, cel mai grav din ultimii opt ani

  Atacul grupării de hackeri români „Romanian National Security" asupra site-urilor publicaţiilor cu renume din Italia, „La Stampa" şi „Corriere della Sera", a fost unul dintre cele mai grave atentate asupra sistemului informatic din Peninsulă, din ultimii ani, scrie responsabilul cu siguranţa informaticӑ de la Ministerul Comerţului din Italia, Matteo Cavallini.

 • “La Stampa” şi “Corriere della Sera”, atacate de hackerii români
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  “La Stampa” şi “Corriere della Sera”, atacate de hackerii români

  „Noi, urmaşi ai lui Traian şi Decebal, nu suntem un popor de ţigani!" - acesta este o parte din mesajul postat de gruparea de activişti Romanian National Security (RNS), care a desfăşurat în această dimineaţă un atac informatic asupra site-urilor italiene de presă „La Stampa" şi „Corriere della Sera".

 • Le Courrier International: Orgoliul românesc se revoltă pe Internet
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Le Courrier International: Orgoliul românesc se revoltă pe Internet

  După ce i-au pus la zid pe cei de la tabloidului britanic The Daily Telegraph, hackerii români, autointitulaţi "Securitatea naţională română", au piratat site-ul cotidianului francez Le Monde, scrie publicaţia Le Courrier International.

 • Râmnicu Vâlcea: Ostroveni, cuibuşorul de nebunii al hackerilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Râmnicu Vâlcea: Ostroveni, cuibuşorul de nebunii al hackerilor

  Despre cartierul Ostroveni din Râmnicu Vâlcea se spune că ar fi, pe lângă cel mai mare din oraş, şi cea mai vestită zonă în care „hackerii" îşi fac de cap. Maşini cu sute de cai putere dau târcoale seară de seară, pe străzile din cartier. Mulţi dintre bolizii de zeci de mii de euro sunt  cumpăraţi din bani obţinuţi din naivitatea străinilor.

 • AUDIO Cum vânează FBI piraţii online din România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  AUDIO Cum vânează FBI piraţii online din România

  Principalul serviciu de contrainformaţii al Statelor Unite a detaşat o echipă la Bucureşti pentru a contracara atacurile informatice ale piraţilor români.Unul dintre agenţii speciali FBI, Michael Eubanks, îi ameninţă pe hackeri români: „Ştim de unde să vă luăm! Cred c-ar fi surprinşi să afle cât de multe informaţii avem!“.

 • Râmnicu Vâlcea: Hackerii vâlceni rămân în arest
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Râmnicu Vâlcea: Hackerii vâlceni rămân în arest

  Cei 33 de tineri  ridicaţi  de către DIICOT pentru fraude informatice la Râmnicu Vâlcea rămân în arest pentru 29 de zile. Curtea de Apel Piteşti a respins recursul înaintat de apărătorii acestora.

 • Piteşti: Se judecă recursul hackerilor la Curtea de Apel
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piteşti: Se judecă recursul hackerilor la Curtea de Apel

  33 de persoane, suspectate că ar fi comis infracţiuni informatice au fost aduse astăzi la Curtea de Apel Piteşti. Apărătorii acestora au formulat recurs după ce magistraţii Tribunalului Vâlcea au decis să admită propunerea procurorilor DIICOT de arestare preventivă a acestora pentru 29 de zile.

 • Madrid: şapte hackeri arestaţi pentru piraterie software
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Madrid: şapte hackeri arestaţi pentru piraterie software

  Hackerii madrileni au dezvoltat o adevarată reţea de programe pentru clonarea de date distribuite în diverse unităţi de calculatoare situate la adresele unor cafenele cu internet sau locutorii.

 • FBI şi Poliţia Română au reţinut peste 100 de hackeri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FBI şi Poliţia Română au reţinut peste 100 de hackeri

  În ultimele 18 luni, Poliţia Română a arestat cu sprijinul FBI peste 100 de cyber-infractori români, a declarat directorul FBI, Robert Mueller. Anunţul a fost făcut vineri, in cadrul conferinţei RSA Cyber Security de la San Francisco.

 • Omenirea nu e pregătită de un atac cibernetic global
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Omenirea nu e pregătită de un atac cibernetic global

  Zeci de mii de computere din 196 de ţări au fost sparte de hackeri din China şi Europa de Est. Un „joc de război“ potrivit căruia zeci de milioane de computere şi telefoane devin arme ce pot paraliza internetul a demonstrat că şi SUA sunt expuse.

 • Hackingul, sport naţional în China
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hackingul, sport naţional în China

  Un reporter de la „New York Times“ a reuşit să pătrundă în mijlocul hackerilor chinezi. Legiunile de atacatori cibernetici şi-au făcut academii, predau cursuri şi vând manuale de hacking.

 • Constanţa: VIDEO Atelier de clonat carduri bancare descoperit la Eforie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: VIDEO Atelier de clonat carduri bancare descoperit la Eforie

  Trei constănţeni au fost reţinuţi în cursul săptămânii trecute în urma unei operaţiuni coordonate de Direcţia de Combatere a Criminalităţii Organizate şi a procurorilor DIICOT. Anchetatorii au spus că cei trei fac parte dintr-o grupare formată din 24 de persoane ce acţionau la nivelul întregii ţări.

 • EXCLUSIV Hackeri eliberaţi de după gratii după zece luni de la arestare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV Hackeri eliberaţi de după gratii după zece luni de la arestare

  Trei tineri arestaţi într-o reţea de presupuşi hackeri, acuzaţi că au furat sute de mii de euro din conturile unor clienţi ai unor bănci italiene, au fost eliberaţi azi-dimineaţă din arestul Poliţiei Caraş-Severin. Ei şi-au petrecut aproape un an în starea de arest preventiv, într-un dosar penal în care procurorii au făcut multe greşeli şi nu au adus probe concrete care să dovedească vinovăţia tinerilor.

 • VIDEO Statele Unite: Hackerii au blocat serviciul Twitter
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Statele Unite: Hackerii au blocat serviciul Twitter

  Hackerii au reuşit să blocheze pentru puţină vreme popularul serviciu de mesagerie electronică Twitter, dirijând traficul către o altă pagină de internet, unde un grup auto-intitulat "Cyber-Armata Iraniană" şi-a asumat responsabilitatea pentru acest atac, potrivit The Wall Street Journal.

Modifică Setările