Stiri despre charles michel

  18 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • UE - fosta Europă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UE - fosta Europă

  Uimitor! Uniunea Europeană îşi expune fără jenă numeroasele părţi ruşinoase şi, de la un capăt la altul al renumitului umor românesc, nu se aude nimic. Nici un hohot de rîs, nici o şoaptă ironică, nici o replică de patrimoniu folcloric. Numai conformism patruped.

 • Conducerea
UE – o afacere germano-franceză. La feminin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Conducerea UE – o afacere germano-franceză. La feminin

  Germania şi Franţa şi-au împărţit funcţiile-cheie în UE. Pentru prima dată, două femei vor conduce Comisia Europeană şi Banca Centrală Europeană. Scenariul a apărut încă din august 2018 în presa germană, fiind validat, după trei zile de negocieri, de Summit-ul european care i-a propulsat la vârful UE şi pe tânărul premier belgian Michel şi pe veteranul spaniol Borrell.

 • UE şi „gripa spaniolă“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UE şi „gripa spaniolă“

  Sute de mii de catalani au demonstrat ieri la Barcelona pentru unitatea Spaniei. Este cel mai potrivit răspuns dat delirului insurecţional al liderului extremist Carles Puigdemont. Mobilizarea civică şi alegerile regionale convocate în 21 decembrie pot stopa escaladarea tensiunii. Cu o condiţie: comunitatea internaţională să impună separatiştilor respectarea regulilor democratice şi a statului de drept.

 • Divorţ în stil spaniol
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Divorţ în stil spaniol

  Separatiştii catalani s-au plasat în ilegalitate, iar guvernul spaniol a pierdut bătălia mediatică. Acum, şi unii şi alţii au de ales între continuarea riscantului joc în forţă, într-o ţară încă bântuită de coşmarul războiului civil, şi regăsirea spiritului de compromis al tranziţiei democratice post-franchiste.

 • Revenirea umbrelor morţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Revenirea umbrelor morţii

  Săptămâna trecută, în dulcea, paşnic-burgheza şi oarecum liniştita Belgie s-a produs un eveniment care a stârnit nelinişte şi controverse pasionate: la Mons, sindicaliştii au organizat în piaţa centrală a oraşului o cermonie simbolică de „spânzurare în efigie“ a prim-ministrului Charles Michel.

 • Premierul belgian consideră că vor mai fi atentate în Europa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Premierul belgian consideră că vor mai fi atentate în Europa

  Premierul belgian, Charles Michel, a opinat sâmbătă, într-un interviu acordat publicaţiei „La Libre Belgique“, că „vor mai fi atentate în Europa şi poate chiar în Belgia“, notează Agerpres în pagina sa electronică.

 • Mama lui Satan
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mama lui Satan

  Miniştrii belgieni de Interne şi Justiţie şi-au prezentat demisia. Premierul Michel le-a refuzat-o. Senzaţia de farsă sinistră e accentuată de dezvăluirile în cascadă privind erorile autorităţilor belgiene. Continuă căutările fără rezultat, în timp ce se produc noi incidente, ca norocul de mică amploare. Nesiguranţa ce domneşte în capitala UE confirmă succesul terorii. Cu complicitatea unui stat eşuat.

 • Bruxelles şocat, Bruxelles traumatizat. Cireşii tocmai au
dat în floare…
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bruxelles şocat, Bruxelles traumatizat. Cireşii tocmai au dat în floare…

  De azi de dimineaţă de la ora 8, Belgia a devenit epicentrul terorismului din Europa. De azi de dimineaţă, am un gol un stomac şi o durere explozivă de cap. În timp ce cireşii explodează în floare, fanatismul explodează direct în inima Europei paralizând respiraţia oamenilor, traficul aerian şi terestru, cursul normal al vieţii... Abdeslam, le soldat terrible şi acoliţii săi au dat din nou lovitura.

 • Operaţiunea antiteroristă din Belgia. Armata şi poliţia rămân pe străzi, Salah Abdeslam, de negăsit. „Statul Creştin“ ameninţă o moschee din Molenbeek
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Operaţiunea antiteroristă din Belgia. Armata şi poliţia rămân pe străzi, Salah Abdeslam, de negăsit. „Statul Creştin“ ameninţă o moschee din Molenbeek

  Operaţiunea antiteroristă din Belgia. Alerta antiteroristă va fi menţinută la nivelul 4 - maxim - în capitala Belgiei, Bruxelles, însă şcolile şi metroul vor fi redeschise gradual începând de miercuri, a anunţat luni seară premierul belgian Charles Michel, după reevaluarea situaţiei. Între timp, Salah Abdeslam rămâne de negăsit, în timp ce ameninţările vin atât din partea jihadiştilor, cât şi din partea „Statului Creştin“.

 • Nivelul maxim de alertă în regiunea Bruxelles se prelungeşte până lunea viitoare. MAE transmite o nouă atenţionare de călătorie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nivelul maxim de alertă în regiunea Bruxelles se prelungeşte până lunea viitoare. MAE transmite o nouă atenţionare de călătorie

  Nivelul de alertă maximă - nivelul 4 - este menţinut timp de o săptămână în regiunea Bruxelles, a anunţat luni seara premierul belgian Charles Michel, care a adăugat că metroul şi şcolile, închise de sâmbătă, urmează să fie redeschise miercuri, relatează Reuters în pagina electronică. Ministerul Afacerilor Externe a emis o atenţionare de călătorie pentru românii care se află sau doresc să se deplaseze în regiunea Bruxelles.