Stiri despre canada

  918 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Emigrantă la 100 de ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Emigrantă la 100 de ani

  După un veac în România, Maria Ruican din Turnu Severin a decis să plece definitiv în Canada. „La 87 de ani eram prea tânără ca să emigrez“, a explicat femeia. Românca a trăit şi monarhia, şi ambele războaie mondiale, şi comunismul, şi democraţia.

 • Bianca Răzor a obţinut bronz mondial în Canada
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bianca Răzor a obţinut bronz mondial în Canada

  Talentata atletă clujeană a câştigat, anul acesta, locul II la mondialele de juniori I din Canada, fiind singura din Europa calificată la proba de 400 de metri plat.

 • Exemplul Canadei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Exemplul Canadei

  Mai mulţi ani, Canada a stat pe regim de pâine uscată. Dar a intrat în noul mileniu cu datoria redusă la jumătate.

 • Gabi Sperneac susţine Poli din Canada
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gabi Sperneac susţine Poli din Canada

  Tânărul timişorean a emigrat acum mai bine de cinci ani, însă nu a uitat de cea mai mare pasiune de timp liber: fotbalul şi Poli Timişoara.

 • Un avion canadian F18 s-a prăbuşit în timpul antrenamentelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un avion canadian F18 s-a prăbuşit în timpul antrenamentelor

  Un avion de vânătoare F18 al forţelor aeriene canadiene s-a prăbuşit vineri în timpul unui zbor de antrenament. Pilotul a reuşit să se salveze, potrivit comandamentului canadian al apărării aeriene nord-americane (NORAD).

 • Lavric, noua perlă a României
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lavric, noua perlă a României

  După o cursă tactică de excepţie, încheiată cu timpul de două minute o secundă şi 85 de sutimi, Mirela Lavric a câştigat, joi noapte, proba de 800 de metri din cadrul Campionatelor Mondiale de Atletism pentru juniori care se desfăşoară în Canada.

 • O studentă româncă, înjunghiată şi arsă într-un incendiu în Canada
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O studentă româncă, înjunghiată şi arsă într-un incendiu în Canada

  Trupul unei studente românce a fost scos dintr-un cămin din Toronto, care a fost cuprins de un incendiu vineri seară. După analiza cadavrului, medicii legişti au constatat că românca în vârstă de 23 de ani fusese înjunghiată înainte ca incendiul să izbucnească.

 • Toronto: o pană de curent afectează peste 250.000 de persoane
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Toronto: o pană de curent afectează peste 250.000 de persoane

  Un incendiu declanşat la un transformator electric a determinat, luni seara, întreruperea alimentării cu energie pentru aproape 250.000 de locuitori din Toronto, afectând în principal centrul oraşului, inclusiv clădirea unde se aflau regina Elisabeta a II-a şi prinţul Filip, relatează AFP.

 • Cât ne costă să emigrăm
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât ne costă să emigrăm

  Cei care se gândesc să plece din ţară trebuie să ia în calcul atât cheltuielile efective cu emigrarea, cât şi costurile psihologice  pe care le implică decizia de a părăsi locul în care s-au născut. Preţul emigrării porneşte de la câteva mii de euro, dar întreg demersul consumă timp şi resurse emoţionale puternice.

 • VIDEO Europa, „bolnavul economiei globale“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Europa, „bolnavul economiei globale“

  Reuniunea din Canada a fost marcată de divergenţele transatlantice privind măsurile de austeritate. SUA au reproşat europenilor că strâng cureaua prea tare şi riscă să arunce întregul glob într-o nouă recesiune.   

 • FOTO O româncă a câştigat un concurs de frumuseţe, în Canada
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO O româncă a câştigat un concurs de frumuseţe, în Canada

  La nici 16 ani împliniţi, o adolescentă româncă din Canada a câştigat un concurs de frumuseţe organizat la Montréal. Amelia Deac a obţinut peste 1.800 de voturi, cu 200 mai multe decât următoare clasată şi a fost desemnată astfel Miss Teen Diamanza.

 • McLaren, a doua dublă consecutivă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  McLaren, a doua dublă consecutivă

  Săgeata argintie este deja un termen depăşit pentru monoposturile McLaren. Statutul de glonţ argintiu se potriveşte mult mai bine după ce echipa britanică a înregistrat a doua dublă consecutivă.

 • Hamilton câştigă, Button completează un-doiul McLaren
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hamilton câştigă, Button completează un-doiul McLaren

  Săgeata argintie este deja un termen depăşit pentru monoposturile McLaren. Statutul de glonţ argintiu se potriveşte mult mai bine după ce echipa britanică a înregistrat a doua dublă consecutivă, cu Hamilton câştigător şi Button pe locul doi. 

 • FOTO/VIDEO O româncă şi un italian din Canada te învaţă cum să arăţi bine în ziua nunţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO/VIDEO O româncă şi un italian din Canada te învaţă cum să arăţi bine în ziua nunţii

  Doi tineri din Canada cred cu îndârjire că poţi obţine un trup perfect până în ziua nunţii, printr-un antrenament de trei luni şi o dietă sănătoase. Pentru aceasta, au lansat un programul „June 26 Wedding Workout", prin care arată ei, înşişi, cum îţi poţi modela trupul fără a recurge la metode extreme de slăbire sau de creştere a masei musculare.

 • Cum văd reşiţenii din străinătate criza economică de acasă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum văd reşiţenii din străinătate criza economică de acasă

  Daniel Pantea este unul dintre reşiţenii care au lăsat ţara pentru o viaţă mai bună peste hotare şi care nu regretă decizia luată. Cei care s-au stabilit peste graniţele ţării în urmă cu mai mulţi ani nu văd cu ochi buni ceea ce se întâmplă în Caraş-Severin.

 • Lucian Bute se întoarce mâine în Canada
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lucian Bute se întoarce mâine în Canada

  Vacanţa campionului mondial la box, la categoria supermijlocie în versiunea IBF, Lucian Bute, se încheie mâine, când el va pleca în Canada. Gălăţeanul urmează a pregăti acolo meciul pe care îl va susţine, cel mai probabil, în luna iulie.

 • Laserul împlineşte 50 de ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Laserul împlineşte 50 de ani

  Deputaţii americani din Camera Reprezentanţilor au decis săptămâna trecută că inventarea laserului merită să fie sărbătorită. Ziua de 16 mai a devenit astfel Ziua Internaţională a Laserului şi, începând chiar de anul acesta, va fi marcată prin mai multe festivităţi.

 • Vrabia mălai visează?! Autorităţile vor să organizeze Jocurile Olimpice de Iarnă la Padina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vrabia mălai visează?! Autorităţile vor să organizeze Jocurile Olimpice de Iarnă la Padina

  Pentru asta, spun reprezentanţii Guvernului în teritoriu, ar fi nevoie de  doar 42 de milioane de euro, în condiţiile în care Canada a investit 9,6 miliarde de dolari pentru acelaşi eveniment. Autorităţile dâmboviţene căută investitori în Senagal, Maroc, Burkina Faso, Mali, Republica Congo, Uniunea Comorelor iar astăzi, şi-au putut spune doleanţele în cadrul unei sesiuni de formare organizată de Asociaţia Internaţională

 • Hai-hui. Jurnal de vedetă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hai-hui. Jurnal de vedetă

  Interpretul Mihai Trăistariu şi-a învins teama de a călători cu avionul şi a traversat oceanul pentru a ajunge în Canada.

 • Canada, o ţară spectaculoasă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Canada, o ţară spectaculoasă

  Pe coasta Newfoundland asişti la migraţia balenelor, din Calgary zăreşti Munţii Stâncoşi, iar la Montréal te bucuri de istorie. Canada, cel de-al şaptelea ghid din colecţia National Geographic Traveler, apare împreună cu „Adevărul“, mâine, la preţul de 12,99 lei.

 • Baftă, Lucică!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Baftă, Lucică!

  Mâine, Lucian Bute boxează acasă la el, în Canada, cu Edison Miranda pentru centura mondială. Acasă, la părinţii şi la compatrioţii săi nu poate fi văzut pe micile ecrane, cum s-ar fi cuvenit.

 • Canada, între agitaţie şi pustietate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Canada, între agitaţie şi pustietate

  Vineri, 23 aprilie Canada, cel de-al şaptelea volum din colecţia National Geographic Traveler, apare împreună cu „Adevărul“, vineri, 23 aprilie, la preţul de 12,99 lei.

 • Designerul de succes al Canadei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Designerul de succes al Canadei

  Lucian Matis, un tânăr de origine română, în vârstă de 30 de ani, este numit „preferatul modei“ de presa canadiană. Designerul Lucian Matis a emigrat în Canada, în 1997, împreună cu părinţii săi. Cu toate că revine rar în ţară, folclorul românesc reprezintă principala sa sursă de inspiraţie.

 • Summit antinuclear la Washington
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Summit antinuclear la Washington

  Ucraina, Canada şi Chile au anunţat că renunţă total la rezervele lor de uraniu ultraîmbogăţit. Ele au răspuns apelului preşedintelui american, Barack Obama, făcut în cadrul summitului pentru dezarmare nucleară ce a reunit 47 de ţări, luni şi marţi, la Washington.

Modifică Setările