Un raton a întrerupt curentul electric în Toronto. Mai mulţi oameni au rămas blocaţi în lifturi

0
Publicat:

Un raton curios s-a jucat cu echipamentele de electricitate din Toronto şi a întrerupt curentul electric pentru mii de oameni din centrul localităţii canadiene, joi seară, oprind luminile semafoarelor din cel mai mare oraş al Canadei şi blocând mai multe persoane în lifturi, informează Reuters.

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Echipele care au investigat întreruperea au stabilit că mamiferul nocturn a intrat în contact cu echipamentele dintr-o staţie din centrul oraşului Toronto, a anunţat compania de utilităţi Hydro One pe reţelele de socializare, notează Agerpres. 

Hydro One nu a precizat dacă ratonul a supravieţuit.

Întreruperea curentului electric a afectat zone aflate la aproximativ 2 kilometri de emblematicul turn de telecomunicaţii CN Tower şi a lăsat aproximativ 7.000 de persoane în întuneric timp de peste două ore.

Departamentul de pompieri al oraşului a dezvăluit că a fost nevoit să intervină la „un număr mare de operaţiuni de salvare din lift” din cauza întreruperilor de curent.

Unele semafoare au fost, de asemenea, oprite în centrul oraşului Toronto, unde se află şi aglomeratul hub de transport feroviar Union Station, potrivit unui martor citat de Reuters  

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite