Stiri despre barbati

  1048 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ţări rămase fără femei ori fără bărbaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ţări rămase fără femei ori fără bărbaţi

  Politici demografice greşite sau emigraţia masivă au dus la apariţia unor zone din care lipsesc fie bărbaţii, fie femeile. În unele sate indiene, tinerii nu-şi pot întemeia o familie pentru că fetele de măritat au dispărut, în timp ce în Kîrgîzstan e o lipsă acută de băieţi.

 • Bărbaţii păcălesc femeile să le prepare cafeaua
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bărbaţii păcălesc femeile să le prepare cafeaua

  Domnii vor să bea ceai sau cafea la locul de muncă, dar nici nu se gândesc să pună osul la treabă şi să-şi prepare o băutură caldă. Li se pare mai simplu să le păcălească pe doamne să le facă un ceai sau o cafea, relevă „The Daily Telegraph“.

 • Bărbaţi la cratiţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bărbaţi la cratiţă

  Dotaţi sau nu din naştere cu gena gătitului, şi bărbaţii pot ajunge aşi în arta culinară, dacă au o reţetă şi ingredientele necesare: curiozitate, imaginaţie şi răbdare. Dragostea bărbatului trece prin stomac e vechea aluzie la obligaţia femeii de a şti să gătească. Azi, drumul bărbatului spre inima unei femei trece prin bucătărie, dezvăluind un nou tip de mascul: gastrosexualul.

 • Statistica ucide mitul „Of, femei la volan!“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Statistica ucide mitul „Of, femei la volan!“

  Rapoartele Poliţiei contrazic prejudecata conform căreia femeile conduc mai prost decât bărbaţii. Emotivitatea accentuată, instinctul de conservare şi intuirea rapidă a pericolului fac din conducătoarele auto cea mai prudentă categorie de participanţi la trafic.

 • Bărbaţii preferă femeile drăguţe fotomodelelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bărbaţii preferă femeile drăguţe fotomodelelor

  Dacă ar avea de ales între o femeie cu siluetă de fotomodel şi una drăguţă, „atentă şi fermecătoare", bărbaţii ar alege-o pe cea din urmă, arată un studiu realizat pe 731 de bărbaţi şi femei, scrie „The Daily Mail".

 • Bărbaţii ar putea lua pilule anticoncepţionale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bărbaţii ar putea lua pilule anticoncepţionale

  Pilula contraceptivă pentru bărbaţi există. Testările efectuate au dat rezultate pozitive, dar doamnele nu sunt convinse că sunt total protejate, pentru că nu au încredere în partenerii lor, care ar prefera alte mijloace de contracepţie.

 • Cristalele Swarovski, noua modă pe unghiile arădencelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cristalele Swarovski, noua modă pe unghiile arădencelor

  Saloanele de înfrumuseţare se întrec în decorat unghii de basm, atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. Femeile se răsfaţă cu unghii acoperite de cristale Swarovski, în timp ce bărbaţii care se respectă aleg manichiura japoneză.

 • Ce nu ştiu bărbaţii despre femei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce nu ştiu bărbaţii despre femei

  Măsura la haine, data naşterii şi chiar culoarea ochilor partenerei sunt mistere pentru cei mai mulţi dintre bărbaţii britanici, arată rezultatele unui studiu cu 2.000 de participanţi, realizat de un magazin de parfumuri.

 • De ce mint bărbaţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce mint bărbaţii

  De la minciunile inofensive până la cele grave, mulţi bărbaţi preferă să îndruge verzi şi uscate soţiilor decât să-şi complice viaţa cu explicaţii elaborate.

 • Jennifer şi Gerard, flirt de ochii lumii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jennifer şi Gerard, flirt de ochii lumii

  Ziarele au cuplat-o pe Jennifer Aniston cu Gerard Butler. Fotografiile cu cei doi sugerează şi ele o idilă. Relaţia a fost creată însă pentru a promova noul lor film.

 • Muncă lungă, pensie scurtă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Muncă lungă, pensie scurtă

  În România, un bărbat poate spera să ia, în medie, doar cinci ani pensie, iar femeile - 17 ani. Potrivit legii actuale a pensiilor, un bărbat român contribuie cât timp e angajat, la stat, cu peste 300.000 de lei în cei aproape 44 de ani de muncă şi primeşte la pensie 47.000 de lei.

 • Bărbaţii, mai câştigaţi în mariaj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bărbaţii, mai câştigaţi în mariaj

  Mai nou, căsătoria aduce beneficii mai ales părţii masculine. În familiile americane femeile au mai multe studii şi venituri mai mari decât soţii lor faţă de acum 40 de ani.

 • De ce plătesc bărbaţii pentru sex
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce plătesc bărbaţii pentru sex

  700 de bărbaţi incluşi într-un studiu internaţional au mărturisit de ce dau bani pentru sex. Poftele de moment, nevoia de diversitate sau o relaţie care nu-i satisface îi fac pe bărbaţi să apeleze la serviciile prostituatelor.

 • Tinerii, cei mai periculoşi şoferi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tinerii, cei mai periculoşi şoferi

  Aproape jumătate din totalul accidentelor rutiere grave sunt produse de şoferi bărbaţi, cu vârste între 18 şi 35 de ani. Cel puţin 7 oameni au murit în fiecare zi din 2009 şi alţi 25 au ajuns la spital în urma accidentelor de circulaţie produse pe drumurile României.

 • Bărbaţii preferă femeile nemachiate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bărbaţii preferă femeile nemachiate

  Bărbaţii preferă femeile care se machiază cât mai natural şi le găsesc respingătoare pe cele cu gene false şi ruj strident.

 • Sibiu: Bărbaţii, la înfrumuseţare pentru Revelion
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Bărbaţii, la înfrumuseţare pentru Revelion

  Premisa potrivit căreia doar femeile doresc să păşească în noul an arătând magnific pare demodată. Saloanele de infrumuseţare din Sibiu au fost luate cu asalt în aceste zile, nu doar de femei cum ne aşteptam, ci şi bărbaţi   

 • Slatina: Doi bărbaţi, bolnavi de gripă nouă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slatina: Doi bărbaţi, bolnavi de gripă nouă

  Încă două cazuri de gripă porcină au fost depistate ieri şi astăzi în judeţul Olt. Este vorba despre doi bărbaţi, unul din Slatina, altul din Craiova, ambii salariaţi.

 • Studiu: Femeile plâng şi suferă mai mult decât bărbaţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Studiu: Femeile plâng şi suferă mai mult decât bărbaţii

  Femeile plâng mai mult, cu mai puţine reţineri decât bărbaţii, anunţă un studiu german, publicat de săptămânalul francez Le Point. În schimb, până la 13 ani, fetele şi băieţii plâng aproape în aceeaşi măsură.

 • FOTO Zmeu, satul femeilor neiubite
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Zmeu, satul femeilor neiubite

  Sute de ţigănci din Zmeu suspină după soţii lor, lăutari plecaţi să le cânte italienilor. Satul are 1.180 de locuitori, două treimi fiind copii. Nevestele neconsolate au grijă de gospodării şi de zecile de puradei, pe fundalul manelelor difuzate la televizor.

 • Bărbaţii prinşi sub un mal de pământ la Zlatna sunt în stare bună
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bărbaţii prinşi sub un mal de pământ la Zlatna sunt în stare bună

  Starea generală a celor doi bărbaţi prinşi astăzi sub un mal de pământ la Zlatna este bună. Potrivit medicilor de la Serviciul de Urgenţă al Spitalului Judeţean Alba unul dintre bărbaţi este suspect de fracturi costale, iar celălalt prezintă escoriaţii pe coapsa stângă.

Modifică Setările