Cei doi bărbați reținuți în urma incidentului dintr-un magazin aveau în mașină o macetă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi bărbați au fost reținuți pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și pentru amenințare în cazul semnalat, joi, de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vâlcea, după apariția în spațiul public a unor imagini cu indivizi care foloseau o macetă pentru a amenința alte persoane într-un magazin, scrie Agerpres.

Mașină poliție FOTO: Pixabay
Mașină poliție FOTO: Pixabay

„La data de 29 decembrie, în urma investigaţiilor informativ-operative efectuate de poliţişti, au fost puse în aplicare 2 mandate de aducere faţă de 2 bărbaţi de 29 şi 41 de ani, din localitatea Dăeşti, care au fost depistaţi în trafic într-un autoturism, în municipiul Râmnicu Vâlcea. Cei 2 bărbaţi au fost ulterior conduşi la audieri. Totodată, în urma percheziţiei efectuate asupra autoturismului, a fost identificat un cuţit tip macetă, care a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor”, a transmis IPJ Vâlcea.

Cei doi bărbați au fost reţinuţi pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ameninţare, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.

Vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea pentru dispunerea unor măsuri legale, menţionează reprezentanţii IPJ.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite