Un autoturism în care se aflau doi bărbați a căzut în lacul Floreasca din Capitală FOTO

0
0

  O mașină în care se aflau doi bărbați a căzut în lacul Floreasca, vineri. Brigada Rutieră a informat că șoferul nu ar fi adaptat viteza la condițiile meteorologice. 

Mașina în lacul Floreasca.
O mașină a căzut în lacul Floreasca. Foto ISU

La data de 11 noiembrie, în jurul orei 6,55, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la un accident de circulaţie care s-a produs pe Calea Floreasca, din sectorul 1. Din informaţiile preliminare, conducătorul unui autovehicul care circula pe Calea Floreasca dinspre bulevardul Mircea Eliade către strada Fabrica de Glucoză nu ar fi adaptat viteza la condiţiile meteo-rutiere, a lovit un gard de protecţie şi a plonjat în Lacul Floreasca”, a transmis Brigada Rutieră a Capitalei, conform Agerpres

La momentul ajungerii primului echipaj de poliție la fața locului au fost găsiți doi bărbați care au avut nevoie de îngrijiri medicale, aceștia au fost transportați la spital pentru investigații suplimentare. 

Foto: ISU
Foto: ISU

În continuare se efectuează verificări pentru stabilirea cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs accidentului de circulaţie şi pentru identificarea persoanei care a condus autovehiculul", conform sursei citate. 

București


Ultimele știri
Cele mai citite