UPDATE Un preot şi un muncitor care lucra la o turlă s-au electrocutat în curtea unei biserici din Argeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă: Adevărul
Foto arhivă: Adevărul

Doi bărbaţi s-au electrocutat în curtea unei biserici din comuna argeşeană Merişani. Unul dintre ei a fost găsit conştient, iar celălalt, în stare de inconştienţă.

UPDATE: Este vorba de preotul lăcaşului şi un bărbat care se oferise să facă reparaţii la turla bisericii.

Acesta din urmă a avut nevoie de resuscitare. A fost preluat de echipajul medical de intervenţie în stare gravă.

Ştirea iniţială: Un echipaj de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a fost solicitat să intervină marţi, 24 mai, în comuna Merişani, pentru salvarea unei persoane posibil electrocutate.

La faţa locului, salvatorii au găsit nu unul, ci doi oameni electrocutaţi. Doar unul dintre ei era conştient. Celălalt a avut nevoie de manevre de resuscitare.

"Este vorba despre o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 43 de ani, care a atins cu o scară linia de înaltă tensiune ce trecea prin curtea unei biserici aflată în satul Borleşti. Acesta s-a electrocutat, iar echipajul medical ajuns la faţa locului a început de urgenţă manevrele de resuscitare", explică ISU Argeş. 

A răspuns manevrelor de resuscitare

Din fericire, în urma eforturilor depuse de către echipajul  medical, pacientul a răspuns manevrelor, iar acum este transportat la spital.

"Alături de acesta, este transportată la spital şi o a doua persoană de sex masculin care s-a electrocutat în momentul în care a avut contact cu scara. Cea de-a doua persoană a fost găsită conştientă", mai precizează ISU Argeş.

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Un ales local din Corbeni spune că a fost bătut când a acuzat Primăria că a dat 40 de mii de lei pe un festival. „De ce erai beat mangă?“ VIDEO
 

Un pompier din Argeş a murit la stingerea unui incendiu de vegetaţie. Soţia sa murise în urmă cu un an, iar fiica lor a rămas, acum, singură

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite