Stiri despre anvelope

  199 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Slobozia: Șoferii aleg anvelopele de iarnă second hand
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slobozia: Șoferii aleg anvelopele de iarnă second hand

  Odată cu apariția primilor fulgi de nea, şoferii au luat cu asalt vulcanizările pentru a-şi înlocui cauciucurile de vară, cu cele de iarnă. Criza i-a făcut, însă, pe cei mai mulţi dintre slobozeni să aleagă cauciucurile la mâna a doua.

 • Sfat de la primăria Tulcea: Cumpăraţi anvelope de iarnă!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sfat de la primăria Tulcea: Cumpăraţi anvelope de iarnă!

  Pentru că legea nu a putut să îi forţeze, primarul municipiului face apel la bunăvoinţa tulcenilor, rugându-i să îşi echipeze maşinile corespunzător pentru sezonul rece. De asemenea, îi somează pe poliţiştii de la rutieră să iasă mai des în teren, mai exact pe strada Isaccei

 • Craiova: A început războiul anvelopelor în Bănie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiova: A început războiul anvelopelor în Bănie

  În timp ce marile magazine profită de conjunctură şi scumpesc marfa, comercianţii de cauciucuri second-hand taie din preţuri. Şoferii craioveni se plâng că o singură anvelopă nouă de iarnă a ajuns acum să coste cât un set întreg de cauciucuri la mâna a doua.

 • Neamţ: Întâmpină legea cu anvelope second-hand
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Neamţ: Întâmpină legea cu anvelope second-hand

  Obligaţi de iarnă şi de ordonanţa iminentă să-şi doteze maşinile cu cauciucuri de iarnă, pietrenii le aleg pe cele uzate. Proprietarii centrelor auto au majorat deja preţurile la produsele noi. Şoferii se tem de impunerea prin lege a montării de anvelope speciale.

 • Şoferii din Focşani nu cumpără cauciucuri sigure, ci ieftine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şoferii din Focşani nu cumpără cauciucuri sigure, ci ieftine

  Patronii magazinelor care comercializează anvelope second-hand spun că vânzările s-au triplat odată cu intrarea în vigoare a ordonanţei de urgenţă care îi obligă pe proprietarii de autovehicule să îşi echipeze maşinile cu cauciucuri de iarnă de la 1 noiembrie.

 • Râmnicu Vâlcea: Anvelopele de iarnă obligatorii bagă şoferii în faliment
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Râmnicu Vâlcea: Anvelopele de iarnă obligatorii bagă şoferii în faliment

  Preţuril exorbitante ale cauciucurilor de sezon rece afectează în principal taximetriştii vâlceni. Şoferii vor scoate din buzunar şi câte 1200 de lei amendă dacă nu se vor conforma noii prevederi ce va fi în curând în Codul rutier. Vâlcenii spun că este încă o metodă de a scoate bani cu forţa de la populaţie.

 • Tulcea: Pregătiți-vă mașinile pentru iarnă!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tulcea: Pregătiți-vă mașinile pentru iarnă!

  Iarna trecută i-a luat prin surprindere pe șoferii tulceni care nici nu s-ar fi gândit vreodată că vor fi nevoiți să îndure asemenea condiții meteo. Pentru această iarnă se anunță condiții mai grele decât în sezonul rece anterior, așa că tulcenii ar face bine și s-ar grăbi cu echiparea mașinilor pentru iarnă.

 • Criza a „dezumflat“ şi piaţa anvelopelor auto
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Criza a „dezumflat“ şi piaţa anvelopelor auto

  Distribuitorii şi vânzătorii de cauciucuri au cifre de afaceri mai bune doar în sezonul rece. Criza din industria auto se resimte şi în piaţa de anvelope. Comparativ cu anul trecut, în primele şase luni din 2010, vânzările au fost mai mici cu 15-20%.

 • PONTUL ZILEI: Anvelope de vară şi bonuri de carburant
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PONTUL ZILEI: Anvelope de vară şi bonuri de carburant

  La magazinul Praktiker au fost puse în vânzare anvelope de vară la preţuri promoţionale. Este vorba despre o marcă nouă care-şi face intrarea pe piaţa de profil locală. Cumpărăturile aici vă pot aduce bonuri de cumpărături.

 • „Hotel“ pentru roţi de maşini
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Hotel“ pentru roţi de maşini

  De câteva săptămâni, la Galaţi a fost deschis un „hotel" pentru anvelope, cu o capacitate de depozitare de 20.000 de locuri.