Articol publicitar

Fie iarna cât de grea, nimic nu merge ca maşina mea! Echipată cu WinterContact TS 860 de la Continental

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
continental cauciuc

Ce faci atunci când ai dubii şi nu ştii cu ce anvelope „să-ţi încalci” maşina pentru sezonul rece? Nimic mai simplu: citeşti, cauţi păreri şi în cele din urmă alegi!

Pentru cei de la revista „auto moto und sport”, paşii sunt aceiaşi până la un anumit punct. Adică porneşti de a citi, de a te informa asupra pieţii mondiale a anvelopelor, le alegi şi le supui unor teste extrem de serioase. La final, aleg. Iar alegerea lor devine o recomandare vrednică de urmat, „auto moto und sport” este de peste şapte decenii „regina” magazinelor autombolistice din Germania, dacă nu chiar din Europa.

Pentru iarna ce ne bate deja la uşă, cei de la „auto moto und sport” au ales anvelopa Continental WinterContact TS 860, singura de acest gen pe care au evaluat-o cu calificativul „foarte recomandată”.

Cei din redacţia „auto motor und sport” au testat 11 modele de anvelope cu dimensiunea 205/55 R 16, toate destinate clasei compacte. Toate au fost anvelope pentru iarnă cu dimensiunea 205/55 R 16, pentru clasa compactă. Redacţia a ţinut cont în total de nu mai puţin de 19 criterii, punând la treabă cauciucurile atât pe carosabil înzăpezit, umed sau uscat, şi verificând totodată şi rezistenţa la rulare şi zgomotul produs de anvelopele în cauză pe orice tip de carosabil.

După test, redacţia a scris următoarele despre anvelopele de iarnă Continental: „control bun pe zăpadă, perfect coordonate cu sistemul ESP al vehiculului, performanţă deosebită pe umiditate, active, dar şi sigure pe pistele uscate“. Cuvinte puţine, care exprimă însă viaţa! Viaţa noastră de toate zilele, chiar şi atunci când ne aflăm în traffic!

La evaluarea generală, WinterContact TS 860 a obţinut 9,1 puncte şi s-a putut diferenţia semnificativ de următorul clasat, cu 8,2 puncte. „Numai TS 860 a parcurs testul în toate condiţiile testate, fără dificultăţi notabile şi printr-o performanţă totală deosebită, asigură progresul semnificativ al succesorilor săi”, au mai scris de la „auto moto und sport”.

WinterContact TS 860 a devenit astfel, fără doar şi poate, specialistul fiecăruia dintre noi pentru perioada de iarnă, destinat vehiculelor mai compacte, dar şi mai mici. Gama de produse Continental include în prezent 66 de modele cu dimensiuni între 13 şi 17 ţoli, cu indici de viteză până la 240 km/h - printre care numeroase variante cu marcaj XL pentru capacitate portantă ridicat şi/sau muchie de protecţie a jantelor.

Călătorie plăcută tuturor celor care nu uită că siguranţa rămâne mereu aliatul tău principal ori de câte ori urci la volan!

AutoPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite