Cum și-a explicat gestul bărbatul care a pus pe butuci 24 de maşini, după ce le-a tăiat anvelopele

0
Publicat:

Bărbatul reţinut miercuri seară, în cazul celor 24 de autoturisme parcate pe o stradă din Arad ale căror anvelope au fost tăiate, ar fi acţionat pentru a-şi descărca nervii în urma unei dispute cu un amic, conform declaraţiilor date în faţa anchetatorilor.

Mai mulți șoferi s-au trezit cu anvelopele maşinilor tăiate peste noapte. FOTO Arhivă
Mai mulți șoferi s-au trezit cu anvelopele maşinilor tăiate peste noapte. FOTO Arhivă

Surse din rândul anchetatorilor au declarat joi, pentru Agerpres, că bărbatul este un om al străzii care îşi petrece timpul mai mult în Gara Centrală din Arad.

În acea zonă, bărbatul ar fi avut o dispută, în noaptea de marţi spre miercuri, cu un amic, tot om al străzii.

Autorul isprăvii le-a spus anchetatorilor că pentru a-şi descărca nervii a folosit un cuţit şi a tăiat cauciucurile maşinilor de pe o stradă aflată lângă gară.

Pagubele au fost observate de proprietarii maşinilor miercuri dimineaţă, când au vrut să plece la serviciu sau să îşi ducă copiii la şcoală. Poliţiştii care au făcut cercetări la faţa locului au găsit 24 de autoturisme cu anvelopele tăiate.

Nu toți păgubiții au depus plângere

Doar 12 dintre proprietari au dorit să depună plângeri, restul considerând că suspectul nu ar avea posibilitatea să îi despăgubească.

Bărbatul, care are 34 de ani şi este din Arad, a fost reţinut pentru 24 de ore, măsură care expiră joi seară, urmând să fie cercetat în stare de libertate pentru distrugere.

„Având în vedere încadrarea juridică a faptei, nu se poate dispune luarea unei măsuri privative de libertate, nefiind îndeplinite condiţiile legale", a precizat, la solicitarea Agerpres, Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad. 

AradPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite