Incendiu cu degajare mare de fum, în Giurgiu. Au ars zeci de anvelope şi deşeuri plastice provenite din dezmembrări de maşini VIDEO FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
55

Un incendiu cu degajare puternică de fum s-a produs, sâmbătă după amiază, pe un câmp din judeţul Giurgiu, focul cuprinzând, pe o suprafaţă de aproximativ 500 de metri pătraţi, anvelope şi plastic provenit din dezmembrarea unor autoturisme. Două conducte de gaze care trec prin zonă au fost în pericol.

”Zeci de anvelope auto, mase plastice provenite de la caroseria unor autoturisme şi vegetaţie uscată au ars, în această după-amiază, pe un teren viran din Bolintin Deal. Incendiul a pus în pericol şi două conducte de gaze aflate în apropiere, acestea fiind protejate de echipajul ISU care a intervenit rapid”; transmite Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu. 

Potrivit specialiştilor ISU, cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spaţii deschise.

La faţa locului au acţionat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi reprezentanţi ai Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Bolintin Deal şi Bolintin Vale. 

Focul a fost greu de stins, arderea fiind întreţinută de vântul puternic şi de cantitatea mare de materiale combustibile.

GiurgiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite