Producătorul chinez de anvelope Haida vrea să deschidă o nouă fabrică în România

0
Publicat:

Grupul chinez Haida, care se ocupă de producția de anvelope auto, a înființat recent o filială a sa în România, și pregătește construcția unei fabrici în țară pentru a facilita producția sa de anvelope.

foto anvelope
Producătorul chinez de anvelope Haida vrea să construiască o fabrică în România Foto: Shutterstock

În data de 26 octombrie, Jiangyin Haida Rubber & Plastic Co., Ltd. a anunțat că intenționează să înființeze o companie nepot cu capital integral în România, transmite Tyre World Network.

Compania a fost deja înregistrată sub numele de „HAIDA RUBBER & PLASTIC ROMANIA SRL” (Haida România), cu adresa în strada Feleacu, București.

Totodată, chinezii au virat și primii bani, respectiv un capital social de 700.000 de dolari.

După înființare, Haida România s-a angajat în principal în producția de produse din cauciuc și plastic”, arată anunțul de înființare.

Haida intenționează să îl numească pe Liang Jizhu în calitate de reprezentant legal al Haida România.

Haida shares Jiangyin City, Wuxi City, provincia Jiangsu, principala producție de componente cheie din cauciuc și plastic, este un furnizor de servicii de etanșare, soluții de sisteme de amortizare a vibrațiilor.

O sursă din industrie a declarat pentru Tyre World Network că, din acest an, piața internă și externă a anvelopelor și-a revenit, iar performanța întreprinderilor continuă să se îmbunătățească. În prezent, cererea de pe piața de peste mări este încă puternică, de data aceasta în domeniu poate fi o bună oportunitate.

Haida a transmis că scopul acestei investiții străine se datorează cererii de pe piața europeană pentru automobile. Compania intenționează să dezvolte piața europeană, să extindă scara de vânzări existentă a companiei, luând în același timp în considerare existența unor clienți de peste mări pentru localizarea producției, astfel încât compania intenționează să înființeze o companie „nepoată” în România, pentru a facilita proximitatea serviciilor pentru clienții europeni.

Compania Jiangyin Haida Rubber and Plastic a fost fondată în 1973 și în prezent este principalul producător de garnituri și alte produse de etanșare din cauciuc și plastic din China. Platforma Haida, situată în orașul Jiangyin, include atât liniile de producție, cât și un centru de cercetare – dezvoltare.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite