Articol publicitar

Amatorii de SUV-uri au şi iarna asta un partener de nădejde în anvelopele Continental

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
continental cauciuc

Niciodată vorbele nu sunt suficiente pentru a descrie un lucru bine făcut. Este şi cazul anvelopelor de iarnă produse de cunoscutul producător german, Continental. Produsele acestuia au primit şi în acest an calificative dintre cele mai mari, semn că munca de calitate şi produsul finit din cea mai bună categorie fac întotdeauna casă bună.

În Germania însă, dincolo de muncă, prestigiu şi calitatea produselor, presa are un cuvânt greu de spus. Revista germane automobilistică, Auto Zeitung, care tratează de aproape cinci decenii fenomenul auto, a testat noile modele de anvelope cu dimensiunea 235/60 R 18 pentru SUV-uri.

Iar specialiştii redacţiei din Koln au sfârşit prin a acorda anvelopei WinterContact TS 850 P SUV (ediţia 21/18) calificativul „foarte recomandată”. Cum s-a ajuns însă ca anvelopa specializată pentru iarnă a celor de la Continental să obţină cel mai bun calificativ acordat de redacţie?

Foarte simplu! Prin zeci de teste. În cadrul acestora, specialiştii Auto Zeitung au testat noile modele de anvelope pentru iarnă, pe SUV-uri, cu dimensiunea 235/60 R 18, pe trei tipuri de carosabil, umed, uscat şi pe zăpadă. La final, când au tras linie a reieşit că anvelopele Continental pot fi calificate drept unele „echilibrate, care performează foarte bine la toate capitolele”.

Valorile măsurate atestă caracterul echilibrat. Astfel, anvelopele provenite din departamentul de cercetare din Hanovra şi-au dovedit valoarea în ceea ce priveşte siguranţa circulaţiei şi tracţiunea pe zăpadă, oferind distanţe de frânare scurte pe pista umedă şi uscată şi demonstrând cea mai mică rezistenţă la rulare în zona testată – lucru important pentru consumul redus de combustibil.

Şoferii amatori şi profesionişti deopotrivă trebuie să ştie amănuntul după care în acest an cei de la  „Continental” şi-au dezvoltat şi mai mult oferta anvelopelor de iarnă. Astfel, pentru autoturismele de clasă mică până la medie au pregătit anvelopa WinterContact TS 860. Pentru autoturismele cu motoare mai puternice şi pentru SUV-uri, WinterContact TS 850 P este de departe alegerea cea mai bună, în timp ce WinterContact TS 860 S a fost special dezvoltat pentru autoturisme extrem de sportive, cu motoare puternice, care nu refuză niciodată pasiunea de a alerga în siguranţă cu ajutorul sutelor de cai viteză ai bolidelor după care întorc imediat capul pe stradă. Pe orice stradă!

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite