Hotelul de anvelope, la mare căutare în această perioadă. Cât costă să stai fără grija cauciucurilor de rezervă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook/ Radman Vianor
FOTO Facebook/ Radman Vianor

Pentru câteva zeci de lei pe sezon, unele service-uri auto depozitează cauciucurile în locuri special amenajate, ferite de soare sau de ger. Ideea a fost împrumutată din Occident.

Schimbarea cauciucurilor cu cele de iarnă este pentru şoferi principala preocupare în această perioadă. Cei care iarna îşi ţin anvelopele de vară acasă ar trebui să aibă grijă să le păstreze în locuri şi la temperaturi corespunzătoare. Ideal ar fi ca aceste cauciucuri să fie ţinute cu jenţi cu tot şi umflate pentru a se păstra cât mai bine până în primăvara când vor fi folosite din nou, spun specialiştii. 

Unele service-uri auto vin în sprijinul celor care nu-şi pot depozita acasă cauciucurile de vară. Aşa au apărut hotelurile de anvelope. Ideea a fost împrumutată din Occident. 

Pentru 60 de lei pe sezon, unele service-uri auto depozitează cauciucurile în locuri special amenajate, ferite de soare sau de ger. 

În aceste zile, cand mulţi înlocuiesc anvelopele de vară cu cele de iarnă, cererile sunt din ce în mai mari. 

„Discutăm despre o hală care este izolată, este încălzită. Anvelopele sunt stivuite pe rastele speciale, astfel încât să nu se deformeze. Venim în sprijinul şoferilor. Aceştia nu mai trebuie să le mai pună în maşină, nu-şi mai murdăresc maşina. Nu se mai chinuie cu depozitarea. Nu trebuie să le mai ducă în subsol sau în balcon. Practic, când vine sezonul de schimb de roţi, cu un simplu apel la un service, cum este şi al nostru, le programezi la schimbul de roţi. Noi scoatem anvelopele în curte. Vine maşina, le schimbăm şi le băgăm pe celelalte în hotel”, spune Bogdan Balaniscu, reprezentant Radman Vianor.

Oamenii sunt mulţumiţi că nu mai sunt nevoiţi să depoziteze cauciucurile în boxe sau balcoane. Pentru a face faţă concurenţei, pe lângă depozitare, proprietarii hotelurilor oferă şi alte facilităţi. „În momentul în care noi preluăm o anvelopă în hotelul nostru, o preluăm pe baza unui proces verbal. Notăm seria unică pe care o are anvelopa pe ea. Măsurăm uzura anvelopei şi îi comunicăm şi clientului informaţiile. În felul acesta, ştie şi el dacă pe sezonul următor trebuie să-şi schimbe anvelopele sau nu”, mai spune Bogdan Balaniscu. 

Vă recomandăm să ciţi şi:

Dunca face noi dezvăluiri de la CJ Caraş-Severin: „În China sau în Singapore ar fi fost executat pe loc”

Victor Ponta, despre mesajul plagiat la moartea lui Maradona: Eu l-am aprobat, nu l-am scris. Nu vreau să-i las să doarmă pe hateri. Duminică lansez „puiemonta”

IaşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite