Vremea PSD

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liviu Dragnea să convoace de urgenţă CEx-ul. Să se mobilizeze şi Gabriela Firea. Apoi, în prime-time, Dragnea şi Firea să anunţe simultan, la vreo şapte-opt televiziuni, că Vremea este duşmanul poporului român.

Gata, poporul nu mai poate să trăiască sub această ameninţare! După ce Soros, multinaţionalele, Statul Paralel, Uniunea Europeană au pus în pericol suveranitatea şi libertatea poporului român, s-a ivit un nou duşman: Vremea în România!

De aceea, Dragnea şi Firea trebuie să declare că poporul român a intrat în război cu Vremea. Şi Iohannis să declare ceva! S-a ajuns ca poporul român să fie obsedat, stresat, agresat şi panicat de ninsori, arşiţă, geruri, lapoviţă, ruperi de nori şi alte fenomene. Copiii nu mai pot învăţa din cauza Vremii. Părinţii nu se mai duc la serviciu din cauza Vremii. (Măcar dacă ar sta acasă şi ar face alţi copii!) Pensionarii nu se mai duc la farmacii din cauza Vremii. Nu se mai poate discuta în tihnă despre bucuria vieţii în România fără să nu se amestece perfida Vreme, de genul: „cum e vremea pe la voi?, uite că dimineaţa a plouat, dar acuma a răsărit soarele!“. Pe nesimţite, românii nu numai că au devenit dependenţi meteo, dar sunt asediaţi, atacaţi şi asupriţi psihic şi fizic de Vreme.

Românii sunt asediaţi, atacaţi şi asupriţi psihic şi fizic de Vreme, în fiecare zi.

Să se treacă la mobilizarea generală! Dragnea, Firea şi PSD să-i înarmeze pe români cu: mături, lopeţi, umbrele, pelerine, topoare, găleţi şi tot arsenalul din rezerva statului pentru a lupta împotriva efectelor Vremii. Televiziunile şi radiourile să difuzeze buletine meteo din sfert în sfert de oră: să se spună pe unde sunt norii, unde plouă, pe care creastă muntoasă bate vântul, care podeţ din Făurei a fost distrus de ploaie, unde străluceşte soarele, unde a alunecat terenul în Vâlcea, poporul să fie informat şi să lupte! Să fie angajaţi în comandamentul de presă şi comunicare toţi moderatorii, liderii de opinie şi vedetele radio-TV, care să citească temperaturile atmosferice în toate localităţile din ţară. Armata să-şi suspende programul de înzestrare cu rachete şi avioane şi să cumpere vreo 5.000 de buldozere şi excavatoare, care să patruleze pe albiile râurilor şi să împingă pământul în diguri, dacă se umflă vreo apă. Şi Primăria lui Firea să renunţe la achiziţia de autobuze şi să cumpere din banii ăia nişte tomberoane şi buldozere. Să facă şi Iohannis ceva!

Să se interzică discuţiile oficiale şi private despre corupţie, Justiţie, DNA, sărăcie, spitale, penali, inflaţie, salarii, infrastructura şi alte futilităţi de genul ăsta, care au spălat creierele românilor! Toţi să se concentreze pe duşmanul comun: Vremea. Să facă şi Iohannis ceva!

În anul Centenarului Marii Unirii, poporul român, în lipsă de alte preocupări, oricum habar n-are ce anume sărbătoreşte, să lupte până la sacrificiu pentru a învinge Vremea. Apoi, după această victorie, să-l învingă şi pe Soros şi ce-a mai rămas din Statul Paralel.

Deci, Dragnea, Firea, sunaţi mobilizarea! Puneţi şi de un CEx împotriva cutremurului! Luaţi atitudine, fiţi vigilenţi cu duşmanii poporului!

Opinii

Mai multe de la Petre Barbu


Ultimele știri
Cele mai citite