Vladimir Putin va coordona sistemul fraudei electorale din România

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serghei Vladimirovici Putin trăia, în anii '50, într-un sat foarte sărac din ţinutul Sucevei. Era un loc plin de ruşi, armeni, ţigani şi puţini români. Comunismul era în mâinile KGB-iştilor. Pe nimeni nu-l mai interesa această amestecătură cu cei de limbă străbună.

Deodată, prin 1965, Putin s-a apucat să sape iazuri. Săpa neobosit iazuri, sisteme de irigaţii sau sisteme hidrotehnice. Până a ajuns la un lac de acumulare pentru o hidrocentrală. Lipovenii din jurul lui nu ştiau unde ţinea banii.

Casa lui era din chirpici, nu din cărămidă. De ciudă, l-au poreclit „Buldozerul cu Barbă". Apoi, au săpat şi ei un iaz pentru crapi. Iar Putin a dispărut după aceea fără urmă. Toţi au spus că s-a înecat în rachiu sau în vin răsuflat. Alţii, mai tineri, tunşi scurt, cu ochi rotunzi şi albaştri, au demonstrat că ultimul luciu de apă, creat de Putin, a blocat tancurile sovietice la graniţă.

Satul de pe graniţă s-a umplut de o mulţime de zvonuri. Noaptea, ţăranii auzeau comunicate militare în rusă, cum zbârnaiau în aer, între Bucureşti şi Moscova. Alţii, au tradus, pe ascuns, pentru Brejnev, cuvântările din balconul CC ale lui Ceauşescu. În 1968, toamna, KGB-ul din România şi KGB-ul din Rusia au dezbătut nopţi la rând, în satul lui Putin, soarta mondială a comunismului.

Odată, au venit acolo şi oamenii lui Nixon. Americanii au avut câştig de cauză, până la urmă. Diviziile de tancuri sovietice, ca şi comandourile de asalt de pe Prut, au fost duse imediat în Asia şi arse cu napalm american la Kabul. Cei rămaşi în viaţă au fost spulberaţi în Osetia de Nord, cinci ani mai târziu. În satul din ţinutul Prutului, în afară de Vladimir Putin, fiul celui răposat, din fire tăcut şi răzbunător, nimeni nu a mai vrut să ştie de legăturile lor cu Rusia. Nici unul nu a mai crescut porci, nu a mai scuipat pe jos, nu a mai mâncat cu mâinile. Mai mult, au cerut KGB-ului din Securitatea română, să-l toarne zilnic pe Vladimir Putin.

În toamna lui 1989, însă, toţi au fost obligaţi să găzduiască tineri excursionişti, veniţi direct de la Moscova. Atunci s-au arătat la faţă şi bătrânii KGB-işti ai lui Ion Iliescu. Însuşi Ion Iliescu a vizitat, însoţit de Securitatea Română, un sistem hidroenergetic, săpat de Serghei Vladimirovici Putin.

Apoi a venit Revoluţia. Lipovenii n-au mai vrut să audă de Rusia. Au plecat să sape iazuri în Spania. În toată Europa. Armenii s-au dus, pe şest, în Polonia. Doar unul a rămas şi a cerut, prin FNI, să fie numit ministru de Finanţe. Ţiganii, după ce au furat totul, au plecat să nu li se mai ştie urma.
KGB-ul l-a descoperit pe Vladimir Putin, când s-a îmbolnăvit Elţîn. Creştea porci, pe care-i trimitea în toată Rusia. Pe purcei, îi dezmierda cu nume neaoşe.

Mergând pe firul acestor nume, KGB-iştii lui Ion Iliescu au spart codurile Securităţii şi au aflat cine i-a trădat românilor. Marele Vareg, trădător şi patriot, scăldat în sudori străbune, i-a propus lui Vladimir Putin să înlocuiască porcii cu câinii vagabonzi. Voia să ajungă preşedinte, cu sprijinul altor aripi ale KGB-ului, ce stăpâneau acum toate partidele, nu numai PSD-ul. Un grup de liberali şi conservatori, mai realişti, i-au propus petrolul, gazele şi aluminiul.

Tinerii PSD-işti au reuşit să disloce de la locul ei ascuns arhiva KGB Iliescu şi averile baronilor. Minorităţile i-au prezentat omagiile printr-o româncă îmbrăcată în costumul de cosmonaut al lui Dumitru Prunariu. Au vrut să-l asigure că afacerile sexuale ale lumii, mondiale şi cosmice, aparţin de drept Rusiei.

Trupele speciale ale Preşedintelui au fost paraşutate la urmă. KGB-ul s-a înţeles cu Mossad-ul, CIA a venit cu SIE. Pământul a fost pârjolit de secetă. Vândut străinilor. Fondurile europene au fost orientate către afacerişti cu off-shore-uri. Casele bătrâneşti au fost dărâmate cu ploi şi ninsori. Bătrânii au murit repede. Celor rămaşi în viaţă li s-au dat pensii şi o mulţime de ajutoare sociale. Drept bonus, fiecărui ţăran i s-a înmânat câte un abonament DIGI, mai ales cu meciuri de fotbal şi filme fără perdea. Nimeni nu mai dormea de-acum noaptea. La urmă, n-au mai ieşit din casă nici ziua. Mâncare caldă li se furniza cu Jandarmeria.

Doar Vladimir Putin creştea porci singur. Şi cum mai guiţau porcii, îndopaţi cu materiale autohtone sau cu materiale informative în ale lui combinate! Vagoane întregi au fost exportate în Rusia, în ultima vreme. Asupra agenţilor electorali din Rusia a avut un efect decisiv carnea de porc, nutrită cu un compost gălbior şi cu multă murdărie din România.

În noaptea când Vladimir Putin a câştigat, în Rusia, zdrobitor, a treia oară, alegerile, un comando special, cu Preşedintele în frunte, a negociat în satul din nordul Sucevei cum să fure şi ei, românii, a doua oară, alegerile. Toţi au fost de acord că Vladimir Putin va trebui să coordoneze sistemul fraudei electorale din România.

Constantin Iftime este publicist şi colaborator adevarul.ro

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite