Tot înainte cu oile negre

0
0
Publicat:

Cu cât se apropie mai tare alegerile, cu atât se umflă mușchiul mai tare la nea Marcel!

Dacă o ține tot așa în sus, old man care a plafonat doar gaura covrigilor de Buzău, cum bine constata spiritul de jurnalist adevărat al domnului Neculai Constantin Munteanu, o să ajungă peste noapte brand național!

Vă dați seama ce ”succesuri” o să aibă la electorat marele buzoian?

Doar că trebuie să plafoneze și urzicile de import și ștevia națională, să ajungă și să mulțumească și talpa poporului, amărăștimea pentru care aceste produse vegetale de la Dumnezeu constituia înainte, hrana de zi cu zi în această perioadă a anului!

Ciolacu este în tot și în toate! 

De la maca-maca, am făcut totul pentru țară și popor, la Macarena!

România nu are probleme, cu atât mai puțin românii! Pentru restul nimicurilor naționale există rezolvări, ca în stele, conform previziunilor ”astroloagelor” distractive de la televizoare!

Pe măsură ce vin alegerile cu pași repezi, marele buzoian nu doarme, este tot timpul cu grija față de națiune, iar pentru aceasta președintele/premier pesedist de sezon, Marcel Ciolacu, s-a gândit să redea poporului pe listele electorale toate oile negre cu stea în frunte din partid!

Tot înainte, tovarăși!

La vremuri noi tot noi!

Previzibil, listele electorale pentru locale se fac de la București, că nu degeaba se zice că la Capitală se dă ora.

Prima confirmare pentru prima mamă a țări, familistă convinsă, cu grijă față de bătrânii țării, cea care nu mai avea răbdare și se cerea insistent nominalizată de Ciolacu, a fost în sfârșit aleasă în unanimitate, cum altfel, de organizația PSD București, candidată la Primăria Capitalei, acolo unde a mai fost odată și toată lumea știe marile ei realizări!

Păzea, Nicușor!

Deja se pregătesc autocarele pentru alegătorii merituoși care vor merge în excursii, se șterg icoanele făcătoare de minuni și refac marile companii municipale, care vor suge la greu și vor lăsa bugetul Bucureștiului pe minus!

De refacerea sistemului de termoficare nu o să mai fie nevoie, bucureștenii vor avea parte doar de căldură în suflete, ce le mai trebuie altceva?

Dacă întreabă cineva de azilele morții?!!! Ce, cum, n-au existat și nu există niciun fel de vinovați! Clar! Care-ai întrebat? Ești prost! Stai jos, 4, repetentule!

Negoiță, Băluță, Piedone au și ei susținere deplină? Daaa!

Păi cum altfel!

Ce? Au schelete în dulap, dosare penale, probleme de integritate...

Nu este adevărat!

Sunt buni, chiar foarte buni! Ei fac totul pentru cetățenii din sectoarele unde au fost aleși! Nu, nu fură, cum nici partidul nu fură!

Dacă nu ei, atunci cine?

Lumea îi votează că sunt buni, nu proști!

Știți cum este, cine are Capitala are și țara!

Tot înainte tovarăși! România-i a noastră! Viața-i frumoasă, tovarăși!

Nu vă fie frică!

Știți cum se mai spune în lumea politică românească-”Cine are justiția are și țara?!”

După cum vedem, observăm, constatăm, oferta de nerefuzat pentru alegeri a marilor partide politice este una a foștilor, actualilor și viitorilor aleși pătați, cu schelete în dulap, cu dosare, condamnări și toate cele fără de care un politician roșu, galben sau de alte culori politice nu poate fi politician de frunte, de țară, de luat în seamă!

Și celelalte partide mari, cu șanse de a fi alese din nou la putere vor defila tot cu multe oi negre în fruntea turmei pe listele de alegători!

Este tradiție politică!

Pe lângă marile oi negre vor mai fi puși pe listă unii care au servit și vor servi cu zel partidul/partidele care i-a înregimentat, fie ei oameni de afaceri, persoane cu nume în instituțiile și domeniile unde profesează.

”Primenirea” și ulterior pomenirea partidelor politice se face și cu unii mai noi, aspiranți impuși pe listele electorale de diverse interese sau altele, care dacă vor fi aleși, vor asculta și vor face tot ce trebuie și le cer șefii lor!

De ce pun marile partide politice mereu în fruntea listelor electorale oile negre?

Pentru obținerea voturilor implicit a puterii, pentru control și manipulare sau pentru că restul turmei se i-a după oile negre?

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite