SONDAJ: Sunt destule spaţii verzi în oraşele din România?

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spaţiile verzi sunt încet-încet înlocuite de betoane. E realitatea tristă a societăţii româneşti din ultima perioadă. Totuşi, care e părerea locuitorilor despre acest fapt? Tu crezi că au rămas suficiente spaţii verzi?

Bucureşti este unul dintre cele mai poluate oraşe din Europa conform statisticilor realizate la nivelul UE. Nici în celelalte oraşe din România situaţia nu e foarte diferită. În majoritatea oraşelor româneşti suprafaţa de spaţii verzi pe cap de locuitor este sub recomandarile UE.

Dar de multe ori datele oficiale nu se suprapun exact peste impresia oamenilor. Aşa că aş vrea să văd care e părerea celor care îmi citesc articolele şi postările pe Facebook. Din acest motiv am lansat un nou sondaj pe pagina mea de Facebook. Acest sondaj va rămâne activ timp de o săptămână, astfel încât toţi cei care vor să îşi exprime opinia să o poată face. Întrebarea exactă la care vă invit să răspundeţi este următoarea: „Crezi că sunt destule spaţii verzi în oraşele din România?”

Se poate vota la următorul link: http://j.mp/Destul-Verde

Vă invit să distribuiţi acest sondaj către reţeaua voastră de prieteni, astfel încât să se adune un număr mare de răspunsuri.

În prima oră s-au înregistrat peste 100 de voturi, aproape toţi respondenţii fiind de părere că nu sunt destule spaţii verzi. Totuşi situaţia se poate schimba în zilele următoare. Voi reveni periodic cu informaţii actualizate în privinţa numărului de răspunsuri.

Dacă eşti logat pe Facebook poţi să votezi şi tu, dacă nu ai făcut-o deja: https://www.facebook.com/questions/524051094298850/

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite