Seminarii gratuite pentru profesorii de limba engleză - Bright Teachers

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Georgiana Bose şi Nicoleta Dinescu, trainerii Bright Teachers
Georgiana Bose şi Nicoleta Dinescu, trainerii Bright Teachers

La Shakespeare School limba engleză se învaţă cu drag şi bucurie şi credem că toţi elevii ar trebui să asimileze cu plăcere! De aceea ne-am dorit să le împărtăşim şi altor profesori de engleză metodele noastre.

Unul dintre proiectele de suflet pe care le desfăşoară Asociaţia Shakespeare School pentru educaţie este “Bright Teachers”, prin care le transmitem profesorilor din şcolile de stat idei de activităţi şi sfaturi pentru a-i face pe elevii lor să descopere bucuria învăţării limbii engleze şi să asimileze cu plăcere.

Ieri a avut loc încă o sesiune Bright Teachers la librăria Carturesti Verona. Cei 60 de profesori participanţi au fost foarte încântaţi de ideile primite şi s-au distrat şi ei învăţând, pentru că seminarul a fost unul interactiv şi dinamic, după modelul orelor de limba engleză de la Shakespeare School.

Temele abordate la Bright Teachers sunt legate de metodologia predării limbii engleze şi prezintă modalităţi de a face orele de engleză distractive şi antrenante. Alte teme abordate sunt legate de pregătirea elevilor pentru examenele Cambridge, imbunatarirea fluentei în limba engleză şi menţinerea atenţiei elevilor la ore.

Seminariile Bright Teachers sunt susţinute de profesori cu experienţă şi traineri Shakespeare School. Gazdele seminarului de ieri au fost Nicoleta Dinescu, directorul academic al centrului Shakespeare School şi Georgiana Bose, directorul de examene internaţionale. Georgiana Bose şi Nicoleta Dinescu, sunt profesoare care de peste 11 ani pregătesc cursanţii noştri pentru examenele internaţionale de limba engleză. Ambele sunt proaspăt acreditate DELTA, adică au obţinut cea mai înaltă certificare Cambridge pentru profesori. 

Seminariile Bright Teachers au loc lunar, iar participarea este gratuită şi deschisă tuturor profesorilor de limba engleză. Profesorii interesaţi de program se pot abona la newsletter-ul nostru pe site-ul Shakespeare School sau ne pot contacta la adresa de e-mail info@shakespeare-school.ro.

De fapt, tot pentru a oferi profesorilor noi oportunităţi de învăţare, în urmă cu aproape 2 ani am demarat  procesul de acreditare a Shakespeare School ca centru CELTA şi acum iată că suntem primul altfel de centru de pregătire pentru profesori din România. Pregătirea CELTĂ înseamnă, în schimb, cursuri intensive pe parcursul unei luni în timpul verii, iar certificatul obţinut în urma cursului le da profesorilor dreptul de a preda engleză oriunde în lume. 

Mai multe informaţii despre cursul CELTA se pot găsi pe site-ul www.celtatraining.ro, iar pe blogul nostru puteţi citi opinia Ioanei Şerbănescu, profesor de engleză cu multă experienţă, ce a urmat vara trecută cursul CELTA. Ioana este de 14 ani profesor de limba engleză la Colegiul Naţional Bilingv George Coşbuc,  este examinator Cambridge şi a colaborat cu British Council pentru Clubul Britteen.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite