Sedona si Monument Valley - Filmări Aeriene

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alături de prietenul meu Mircea Goia (blogger adevarul.ro), locuitor al Phoenix-ului care a fost de altfel şi asistentul / ghidul meu în timpul filmărilor timp de o săptămână, am traversat Arizona in lung si-n lat.


Plini de elan şi entuziasm ne continuam călătoria începută cu câteva luni în urmă !(vezi detalii aici: https://adevarul.ro/blogurile-adevarul/video-around-the-world-4k-proiectul-generatiei-1565980.html

Arizona reprezintă unul dintre cele patruzeci şi opt de state continentale şi este situat în vestul SUA. Deşi caracterizat în general de o climă deşertică, partea nordică a statului are o climă temperat-continentală, iar cadrul vegetal iese în evidenţă prin conifere, mai ales prin prezenţa masivă a pinului

Am început filmările în Phoenix, capitala statului Arizona, după care următorul popas l-am făcut în Sedona, un oraş absolut extraordinar! Aici am realizat majoritatea cadrelor pe care le veţi regăsi în materialul video ataşat articolului. 

image

Sedona are o populaţie de 11.221 locuitori, este un oraş liniştit, cu activitate redusă, dar totuşi suficient de populat şi activ ca să nu devină monoton. Grupările de roci reprezintă atracţia principală pentru turişti. Şi noi am fost impresionaţi de peisajul îmbogăţit de aceste agregate naturale absolut minunate! Chiar dacă în această zonă există restricţii destul de stricte în ceea ce priveşte zborurile, am reuşit să obţinem câteva aeriale prin care vrem să vă aducem şi pe dumneavoastră mai aproape de frumuseţile naturii greu accesibile.  

image

Unul dintre punctele turistice principale din Sedona este Biserica din Stâncă, o construcţie interesantă, lângă care am aflat că are locuinţa chiar un medic român. Priveliştea din zonă este uimitoare, îţi taie de-a dreptul respiraţia ! 

 

image

Câteva din cadrele pe care le veţi regăsi în material sunt realizate în Monument Valley, parc national situat între Arizona şi Utah.

image

Chiar când am ajuns în Monument Valley ne-am dat seama că ar trebui să sistăm activitatea din cauza curenţilor foarte puternici. Totuşi, am luat decizia riscantă de a captura măcar câteva cadre. Am ridicat drona şi am rămas surprinşi de cât de bine s-a stabilizat, în ciuda factorilor atmosferici nefavorabili. După mai bine de o ora de filmări am fost mai mult decât mulţumiţi de rezultate.

Bineînţeles, merită să amintim că produsele video pe care reuşim de fiecare dată să le obţinem se datorează în mare parte tehnologiei avansate 4k, echipamentului de calitate superioară şi a dronelor profesioniste care favorizează crearea imaginilor stabile.
 

Îti dorim şi de data aceasta vizionare plăcută în armonia vizuală a unor imagini de vis! 

  • Dacă ţi-a plăcut şi vrei să călătoreşti cu noi în jurul lumii într-o experienţă unică, nu uita să te abonezi pe canalul nostru de YouTube.
  • De asemenea, fiecare share este important pentru noi. Aşa ca te rugăm nu uita sa-l distribui mai departe.
  • Pentru actualizări şi fotografii din timpul filmărilor, te invităm să urmăreşti zilnic pagina noastră oficială de facebook: www.facebook.com/aroundtheworld4k
  • Vizitează şi website-ul nostru www.aroundtheworld4k.com Co-producator: Gabriel Gorcea (adaptare text: Camelia Ardelean)
Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite