New York-ul în 4K

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
New York / Foto: Ionut Turda
New York / Foto: Ionut Turda

Mai bine de două săptămâni din luna noiembrie au fost dedicate filmărilor în New York, oraş mult îndrăgit de mine, pe care îl vizitez cu plăcere de fiecare dată când am ocazia.


Around The World 4k: Proiectul generaţiei actuale continuă. Te invit să citeşti prezentarea generală aici: 
AROUND THE WORLD 4k: Proiectul generatiei actuale!

New York este unul dintre oraşele statului cu acelaşi nume, fiind cel mai populat comitat din SUA (în 2013 număra peste 8.4 milioane de locuitori). Pe lângă locuitorii înregistraţi, se estimează că acest oraş este vizitat anual de peste 35 de milioane de turişti. Persoanele care sunt interesate să cunoască istoria şi cultura Statelor Unite ale Americii, pot să descopere multe lucruri interesante vizitând New York-ul, oraş unde sunt adunate absolut toate elementele culturale şi istorice reprezentative pentru acest stat.

 


Fiind familiarizat cu punctele principale de atracţie ale oraşului, mi-a fost destul de uşor să fiu operativ, mergând direct în zonele pe care mi-am propus să le filmez. Am avut suficient de mult timp la dispoziţie pentru acest calup de filmări, motiv pentru care pe lângă clipul de mai jos, mai am pregatit materialul pentru cel puţin încă două clipuri de aproximativ aceeaşi lungime pe care le voi monta la momentul potrivit. 

nyc
image

New York este un oraş de vis pe care il recomand cu incredere.

Printre locaţiile filmate, pe care le veţi regăsi şi în filmuleţ, se numără: World Trade Center (primele două zile), Central Park, 5th Avenue, 7th Avenue, Time Square, Grand Central Station, etc (situate în Manhattan). 

nyc
image
nycDincolo de cuvinte, cred că imaginile în mişcare din materialul video prezentat vor fi mult mai convingătoare. 

nyc nyc

O alta experienţă interesantă pe care am trăit-o cu ocazia acestor filmări, a fost cea in care mi-am votat preşedintele în oraşul New York - fiind chiar atunci finalul perioadei de votare mi-am prelungit şederea  cu încă o zi pentru a reuşi să merg la vot. Chiar dacă acest lucru a însemnat aşteptarea timp de cel puţin patru ore la o coadă lungă cât 800 de români. 

Împreună cu echipa Around The World 4k vă dorim vizionare plăcută şi sperăm să vă bucuraţi de fiecare secundă a acestei călătorii!


 

  • Dacă ţi-a plăcut şi vrei să călătoreşti cu noi în jurul lumii într-o experienţă unică, nu uita să te abonezi pe canalul nostru de YouTube.
  • De asemenea, fiecare share este important pentru noi. Aşa ca te rugăm nu uita sa-l distribui mai departe.
  • Pentru actualizări şi fotografii din timpul filmărilor, te invităm să urmăreşti zilnic pagina noastră oficială de facebook: www.facebook.com/aroundtheworld4k
  • Vizitează şi website-ul nostru www.aroundtheworld4k.com Co-producator: Gabriel Gorcea (adaptare text: Camelia Ardelean)
Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite