VIDEO Around the World 4k: proiectul generaţiei actuale

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poate că întotdeauna v-aţi dorit să vizitaţi locuri din lume de care doar aţi auzit, sau cel mult aţi avut ocazia să le vedeţi în fotografii. Proiectul Around the world 4k îi invită pe toţi iubitorii de frumos într-o călătorie video de neuitat în jurul lumii. Cine porneşte cu noi, departe ajunge! Şansa de a vizita de la distanţa peste 70 de ţări în doar 16 luni este a dumneavoastră.

Suntem plini de entuziasm şi emoţii pozitive, pentru că putem să vă prezentăm cel mai recent proiect al nostru! Se pare că visul de a furniza un produs video pe termen lung, care să adune  la un loc originalitatea, creativitatea şi adrenalina devine realitate. Poate că întotdeauna v-aţi dorit să vizitaţi locuri din lume de care doar aţi auzit, sau cel mult aţi avut ocazia să le vedeţi în fotografii. Proiectul Around the world 4k îi invită pe toţi iubitorii de frumos într-o călătorie video de neuitat în jurul lumii.

Cerinţa pieţei este pretenţioasă, noi suntem foarte pretenţioşi! Folosind tehnologie de ultimă generaţie, ne construim produsul pe calitate 100%.

În ultimii ani am profitat cu toţii de filmări full HD, care ne-au adus parcă mai aproape de momentele surprinse cu anumite ocazii şi evenimente speciale. În cazul proiectului Around the World 4k, atât filmările de la sol, cât şi cele aeriale vor fi realizate la calitate excepţională 4k, ceea ce înseamnă cel puţin de două ori mai calitativ decât filmările full HD. Suntem conştienţi că cerinţa pieţei este pretenţioasă, de aceea am învăţat şi noi să fim cel puţin la fel de pretenţioşi.

Cine porneşte cu noi, departe ajunge! Şansa de a vizita de la distanţă peste 70 de ţări în doar 16 luni este a dumneavoastră!

Proiectul debutează cu acoperirea a top 100 cele mai importante obiective turistice din toată America. Ne dorim ca pe parcursul a 3 luni să vizităm toate statele Americii. Avem microbuzul [Van-ul] nostru personal folosit exclusiv pentru acest proiect, pe care îl vom acoperi cu textele şi siglele reprezentative. Până la jumătatea lunii decembrie vom străbate peste 40.000 km în lungul şi latul Americii, iar ulterior vom vizita pe rând cele 75 de ţări rămase, realizând materiale video unice şi surprinzătoare. Vă vom ţine la curent cu evoluţia proiectului prin articole şi postări săptămânale. În doar 16 luni, aveţi şansa de a vizita de la distanţă peste 70 de ţări. Cine porneşte cu noi, ajunge departe!

Yellowstone Park: prima experienţă în călătoria noastră. Primăvară…toamnă, iarnă câte un anotimp pentru fiecare zi.

image

Pe parcursul a patru zile (9 - 12 septembrie), am filmat in Yellowstone Park. Acesta este unul dintre cele mai impresionante parcuri din lume, datând încă din martie 1872. Parcul are o suprafaţă de 8.987km2 şi se întinde pe teritoriul a trei state federale nord-americane. Îmbogăţit de lacuri, râuri, canioane şi lanţuri muntoase, parcul Yellowstone este locul perfect pentru proiectul nostru.

În timpul filmărilor, am fost uimiţi de peisajul de vis care picta fiecare părticică a acestui teritoriu. Chiar dacă pare greu de crezut, în  primele 3 zile am avut parte de 3 anotimpuri. Din punct de vedere meteorologic, prima zi o putem compara cu o zi frumoasa de primăvară. Ne-am bucurat de un cer senin şi de o temperatura de aprox. 22ºC.

A doua zi ne-a transpus într-o atmosferă autentică de toamnă. Ceaţa foarte densă a încadrat primele ore ale dimineţii. Cerul era plin de nori încărcaţi, iar temperatura înregistrată pe parcursul zilei a fost sub 5ºC.  Spre seară, un ropot de ploaie rece a sigilat sfârşitul acestei zile tomnatice. Am fost cazaţi chiar în mijlocul parcului, într-o pensiune tradiţională formată din căsuţe de lemn, construite în stil rustic. Pe fondul ploii şi la căldura şemineului, ne-am continuat discuţiile plăcute cu gazdele şi ceilalţi turişti veniţi din toată lumea până la ora 24, când ne-am retras cu toţii la somn.

image

Yellowstone National Park. FOTO - Ionut Turda / Around the World 4k

Surpriza din următoarea zi ne-a lăsat muţi de uimire. Imediat după trezire am privit pe fereastră şi… ce credeţi? A venit iarna! Un strat gros de zăpadă acoperea cu alb întreg parcul. Frigul specific acestui anotimp şi-a spus şi el cuvântul, dar noi eram încălziţi de emoţiile date de aceste schimbări atmosferice plăcut surprinzătoare.

Ultima zi de filmări a fost încoronarea experienţei noastre de debut.  Am reuşit să acoperim cele mai mari şi naturale cratere formate în urma erupţiilor vulcanice. Craterele sunt gigante şi emană permanent nor gros de fum. În ceea ce priveşte apa, are un impact vizual extraordinar: este de o claritate si culoare splendidă, cu nuanţe pornind de la un albastru puternic pana la tonuri verzui care îţi ridică efectiv părul pe mâini.

Trăiri unice pe care oricine trebuie să le experimenteze!

Nu ştim dacă un film regizat în prealabil ne-ar fi ieşit atât de bine. Am trăit patru zile de vis! Fiecare element s-a încadrat perfect în imaginea pe care ne dorim să o promovăm dezvoltând acest proiect şi anume că ne place suspansul, frumosul, originalitatea, autenticul şi calitatea!

Oscilaţiile de temperatură nu ne-au împiedicat deloc activitatea, dimpotrivă, au reprezentat pentru noi o sursă de inspiraţie şi energie pozitivă. Suntem extrem de impresionaţi de aceste minunăţii pe care am avut ocazia să le vedem!

Ne propunem ca în toamna anului 2016 sa revenim în parc pentru cel puţin două săptămâni. Chiar având acest timp la dispoziţie, nu ştim dacă vom reuşi să acoperim toate cadrele din acest parc spectaculos, capabil să producă trăiri unice, pe care oricine trebuie să le experimenteze.

În continuare, lăsăm imaginile şi clipul video să vorbească de la sine.

  • Dacă ţi-a plăcut şi vrei să călătoreşti cu noi în jurul lumii într-o experienţă unică, nu uita să te abonezi pe canalul nostru de YouTube.
  • De asemenea, fiecare share este important pentru noi. Aşa ca te rugăm nu uita sa-l distribui mai departe.
  • Pentru actualizări şi fotografii din timpul filmărilor, te invităm să urmăreşti zilnic pagina noastră oficială de facebook: www.facebook.com/aroundtheworld4k
  • Vizitează şi website-ul nostru www.aroundtheworld4k.com (adaptare text: Camelia Ardelean)
Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite