PSD stinge legea fumatului în Camera Deputaţilor

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
România nu mai respiră pentru că aşa vrea PSD.
România nu mai respiră pentru că aşa vrea PSD.

Ca printr-o minune, PSD a reuşit să scoată de pe ordinea de zi votul în plen pentru modificarea legii care ar putea interzice fumatul în spaţiile publice.

Avem o vorbă în popor „interesul poartă fesul". Oare ce interes au membrii Camerei din partea PSD-ului?

Cu siguranţă nu pe cel al cetăţenilor. Probabil nişte interese din zona comercială.

Luni, în Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor s-a luat decizia ca legea să fie pe ordinea de zi  astăzi, 25.11.2015, pentru a fi votată în plenul Camerei Deputaţilor.

Cu toate acestea, astăzi, în jurul orei 10:00, liderii PSD ai Camerei au luat decizia să scoată legea de pe ordinea de zi, adică să fie amânată în cel mai fericit caz, dacă nu chiar să nu mai fie votată, vom vedea.

Acest lucru s-a întâmplat în condiţiile în care după luni de dezbateri, controverse şi amendamente, săptămâna trecută, legea reuşise, într-un final, să treacă de Comisia de Sănătate a Camerei.

De cealaltă parte, liderii PNL au comunicat faptul că decizia lor a fost să dea vot politic şi că în continuare susţin acest demers.

Aşteptăm cu interes explicaţiile celor de la PSD. Să ne spună domniile lor de ce au luat aceasta decizie în ultimul moment.

De ce şi-au schimbat opţiunea? Presiuni externe din zona comercială?  Nu mai au control asupra votului din parlament şi le-a fost frica că legea chiar va trece?

Solicităm nişte explicaţii şi nu ne vom opri aici. Nu puteţi voi amâna cât putem noi răbda!

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite