Nu s-a spus niciodată ceva mai grav despre România! Niciodată în istorie! Cine răspunde la acuzații?

0
0
Publicat:

Este foarte grav, nespus de grav deoarece nici măcar nu mai vorbim despre oarecare practici infracționale, oricât ar fi ele de odioase, ci despre acuzații directe privind practici cumplite tolerate de regimurile politice succesive din România, în continuarea directă a faptelor pentru care responsabilii regimului Germaniei naziste au fost condamnați de către Tribunalul de la Nuremberg pentru crime împotriva umanității.

Picture1 png

Iată acuzațiile formulate de către doamna Diana Șoșoacă, senator al României:

”De ce nu se duce nimeni, în Iaşi, la Spitalul de Psihiatrie Grajduri. Ştiţi că acolo se fac experimente pe oameni? Sunt oameni internaţi care au făcut probleme politicii româneşti, i-au închis cu forţa acolo. De ce nu descinde nimeni subsolul, acolo unde sunt anumite lucruri?... România este o ţară amorală. Problema nu e Ilfov şi Bucureşti, toată ţara e împânzită de azile conduse de „dr. Mengele”. Multe azile fac experimente pe bătrâni... CBătrâni m-au sunat din azile şi mi-au cerut să îi scot de acolo că se fac experimente pe ei cu medicamente” – astfel sună declarația doamnei senator din România care, dacă țara asta chiar ar fi normală la cap și ar reacționa cu minimum de precauție în apărarea poziției, onoarei, credibilității și viitorului său în comunitatea statelor civilizate, ar trebui să reacționeze cu viteze fulgerului, cu decizie maximă, în lămurirea situației.

Nu există decât două posibilități logice: fie doamna senator are dreptate, caz în care România devine automat „țară paria” și împotriva liderilor ei și a a tuturor persoanelor implicate se declanșează urmărire penală de către Curtea Penală Internațională. Fie este o acuzație falsă din zona teoriei conspirației și atunci se sesizează organele cu atribuții în domeniu și vedem ce se întâmplă, alături de o auto-sesizare a Parlamentului României, deocamdată asociat la afirmațiile doamnei senator care-l reprezintă.

Cineva trebuie să reacționeze foarte repede deoarece doamna senator afirmând că azilelor din România sunt conduse de niște „dr. Mengele” și acuzând că acolo se fac experimente pe bătrâni, aduce în amintire experimentele făcute la Auschwitz sub conducerea lui Mengele (foto), „Îngerul Morții”, orori fără precedent, dincolo de orice imaginație.

Picture2 png
Picture3 png

Atunci  prezentate opiniei publice internaționale în cadrul „Procesului Medicilor” început pe 9 decembrie 1946 de către tribunalul militar american împotriva a 23 de eminenți medici și cercetători naziști alături de administratori din lagăr pentru „participare la crime de război și crime împotriva umanității...acuzați de crimă, tortură și alte atrocități comise în numele științei medicale”, cum spunea atunci generalul Telfard Taylor.

Acum justiția română și eventual cea internațională trebuie să vadă dacă există baze reale pentru acuzații deoarece’ „lagăre în care se fac experimente pe oameni9” înseamnă că în România aceasta europeană a noastră s-ar fi desfășurat un program de timpul celui privind eutanasia autorizat personal de către Hitler (foto) care a permis efectuarea pe deținuți a unor experimente medicale pseudo-științifice, 16 medici fiind găsiți vinovați și șapte condamnați la moarte fiind executați pe 2 iunie 1948.

Picture4 png

Dacă este adevărat, chiar n-avem ce să mai căutăm nu numai în Europa, dar și în orice adunare a statelor civilizate și să renunțăm la orice fel de pretenții. Asta dacă este adevărat.

Dar dacă nu, ce ne facem? Vreau să vă spun că, doar pe baza acestei simple declarații făcute de un senator al României, toate cancelariile prietene și neprietene ale României au cale deschisă de atac și vor lua infinit mai în serios tot ce le vine pe canalele de presă și diplomatice de la București, sinteze în flux continuu despre azilurile groaze și invocatele participări sau/și complicități la cel mai înalt nivel politic. Acum nu mai acuză niște pârliți de ziariști, bagabonți cu sticle-n ochi, scârța-scârța pe hârtie și care umblă după nevestele negustorilor sau de cătr

e ONG-uri neapărat vândute intereselor străine. Acum acuză un personaj cât se poate de oficial, ales al poporului.

Cine ce are de zis? Ministru al Justiției, Procuror General, SRI, Ministru de Interne, Prim Ministru, Președinte?

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite