Klaus, Klaus, scapă-ne de haos!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Domnule Preşedinte Klaus Iohannis, ştim că aţi plecat într-o binemeritată vacanţă în îndepărtata şi însorita Florida, dar vreau să aflaţi despre noi, românii, că nu suntem deloc bine.  De abia au trecut două săptămâni de când v-aţi răstit la ei să pice legea graţierii şi a amnistiei şi parlamentarii iar ne-au făcut de ruşine. Şi-au bătut din nou joc de noi votând împotriva ridicării imunităţii unui „semen“ de-ai lor.

Domnule Preşedinte Klaus Iohannis, vă rugăm puneţi mâna pe telefon şi sunaţi-l pe Blaga sau pe un om de încredere să-i spună deputatului ăla din noul PNL, cercetat de DNA, să-şi dea demisia din Parlament şi să ne lase cu totul. Să priceapă „mafioţii" ăştia, odată pentru totdeauna, că nimeni nu mai este deasupra legii. Fiţi ferm, domnule Preşedinte, cât se mai tem de dumneavoastră, că apoi uşor-uşor vor încerca să vi se urce în cap. Insistaţi aşa cum aţi făcut-o cu dosarul cu votul din Diaspora şi uitaţi că lucrurile se mişcă astăzi.  Fiţi prompt aşa cum aţi făcut-o în cazul Dan Mihalache, atunci când aţi primit scrisoarea de la intelectuali. Nu lăsaţi să treacă weekend-ul peste mizeria din Parlament! 

Domnule Preşedinte Klaus Iohannis, şi dacă tot o să luaţi legătura cu ţara, vă rugăm să vorbiţi şi cu premierul Victor Ponta care de când l-aţi „bătut" în alegeri nu-şi mai revine nici cu toate cluburile din lume. Umblă bezmetic ca vestitul personaj din desene animate. Are probleme în partid, are probleme cu Bugetul, are probleme cu dosarele în care va fi probabil audiat. Nu-l mai lăsaţi să se chinuiască! 

Transmiteţi-i personal, domnule Preşedinte, că în curând o să-i curmaţi suferinţa, dar avertizaţi-l mai întâi că-n chestiunea cu redevenţele, ţara pierde miliarde de euro. Să aibă grijă şi la alte tentaţii că deja are multe bube.

Se întămplă multe în decembrie pe aici, aşa s-au învăţat să lucreze ăştia, pe şest când cetăţenii obişnuiţi au alte preocupări. Chiar dacă sunteţi în vacanţă, domnule Preşedinte Klaus Iohannis, mai urmăriţi din când în când ce se întâmplă pe la noi, ca atunci când vă veţi întoarce bronzat să ne mai putem apuca de ce ne-aţi promis: România lucrului bine făcut.
 
În prag de Crăciun, nu ne lăsaţi să ne pierdem speranţa că-n frunte cu Klaus vom reuşi să scăpăm ţara de haos!

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite