Iliescu l-a executat pe Ceauşescu, Ponta îl va „executa“ pe Iliescu

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un film prezentat în campania electorală pe postul tv DIGI 24, Cornelia Naum a povestit plângând cum a „încasat-o” de la mineri în iunie 1990, împreună cu fiul său iubit, Victor Ponta. Cornelia Naum părea credibilă şi vizibil emoţionată, iar lacrimile veneau din frustrarea că povestea frumoasă din Piaţa Universităţii s-a sfârşit urât cu sângeroasa Mineriada.

Iată că la aproape 25 de ani de la acele evenimente se redeschide „Dosarul Mineriada” în care Ion Iliescu este cercetat penal pentru crime împotriva umanităţii. Cred cu tărie că mama lui Victor Ponta se bucură, mai ales că acest lucru se întămplă acum când şef la PSD şi premier al României este chiar fiul ei, cel care are în sfârşit ocazia să-şi împlinească sloganul cu care a ajuns la Putere şi anume „DREPTATE PÂNA LA CAPĂT!”

Nu vreau să speculez neapărat pe tema jocului politic al redeschiderii Dosarului Mineriadei, dar la fel ca alţi oameni mai serioşi şi mai informaţi decât mine, nu pot să mă prefac că nu observ nişte lucruri. Ca de pildă, relaţia tensionată, cel puţin după alegeri, dintre Ion Iliescu şi „cârlanul” Victor Ponta.

Iliescu susţinea sus şi tare că trebuie organizat un Congres PSD, numai că se pare, cel puţin aşa zice Cozmin Guşă, fostul preşedinte al României s-a cuminţit rapid la vederea „revolverului” din mâna lui Victor Ponta, adică problema cu dosarul Mineriadei. Dacă mai punem faptul şi că Victor Ponta are o relaţie apropiată cu procurorul general Tiberiu Niţu cu care a fost coleg de facultate întregim păcatul conspiraţiei.

„Execuţia” lui Ion Iliescu poate însemna o relansare a carierei politice a lui Victor Ponta, pentru că niciodată nu s-a mai pomenit ca un şef PSD şi premier pe deasupra, başca prieten cu Procurorul General, să permită acest uriaş afront adus lui Tătuca Iliescu: acuzaţia de crime împotriva umanităţii. Lui Victor Ponta nu i-au ieşit prea multe în viaţă, dar cu această „execuţie” poate deveni simpatic milioanelor de „hateri” ai lui Ion Iliescu. 

Mai mult, Victor Ponta are ocazia să intre în istorie prin punerea unui început de reformă a acestui partid bolnav, corupt şi mânjit de sânge care este PSD-ul de astăzi. Victor Ponta are o şansă enormă, dar pentru asta trebuie să aibă curajul să-l „execute” public pe Ion Iliescu, prin excluderea sa din Partidul Social Democrat.

Ştiu că ţi-e greu, Victore, dar nu uita că Iliescu l-a omorât pe Ceauşescu. Aşa-i tradiţia la comunişti! Si dacă tot nu eşti convins, adu-ţi aminte ce bătaie ai luat împreună cu mama ta la Mineriadă.

PS: Dezvăluirile emoţionante ale Corneliei Naum le puteţi vedea aici DEZVALUIRE! Victor Ponta se razbuna pe Ion Iliescu pentru ca a luat bataie impreuna cu mama sa la Mineriada - HotInfo.ro

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite