Idei de decorarea a mesei de Crăciun. Galerie foto

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Crăciunul este sărbătoarea mea preferată din tot anul! Şi asta pentru că ea semnifică naştere, viaţă, familie, iubire, fericire. Practic tot ce este mai frumos în viaţa asta! De sărbători îmi place să fiu cu cei dragi, să decorez casă şi să aşez masa în Ajunul, dar şi în dimineaţa Crăciunului.

Cu partea cu gătitul nu prea mă pot lăuda, însă am marele noroc de a avea părinţi şi socri care pregătesc unele dintre cele mai bune bucate tradiţionale. Aşa că eu rămân la ornat!

Pentru acest sezon de sărbători mi-am făcut temele din timp. Am început prin a-mi alcătui o galerie foto cu idei de pe internet care mi-au plăcut şi m-au inspirat. Apoi mi-am făcut o listă cu cele necesare şi am început cumpărăturile sau lucrul în micuţul meu atelier DIY. Trebuie să vă mărturisesc că bricolatul de sărbători îmi provoacă o mare bucurie, pentru că mă face să mă simt precum un spiriduş. Iată câteva proiecte pe care le-am făcut în acest an.

Revenind însă la imaginile care m-au inspirat, mă gândesc că ele v-ar putea servi şi dumneavoastră tot pe post de muză, mai ales că sărbătoarea Crăciunului este tot mai aproape. 

image
image
image
image
image
image
image

Dacă v-aţi păstrat ultimele zile pentru confecţionarea ornamentelor şi pentru decorarea casei, atunci următoarele articole vă vor fi utile. Click AICI pentru a le vedea. Dar indiferent că sunt handmade sau cumpărate din comerţ, decoraţiunile nu trebuie să lipsească din nicio casă de Crăciun. Ele desăvârşesc decorul şi contribuie substanţial la crearea unei atmosfere de poveste. Şi cui nu îi plac poveştile frumoase?

Acestea fiind spuse, nu îmi mai rămâne decât să vă urez ”Crăciun fericit” şi sărbători de iarnă cu bine, să fiţi înconjuraţi de oameni dragi şi să vă bucuraţi din plin de aceste zile şi de energia lor magică. 

//Sursă foto: Martha Steward, Pinterest, Google Images, Take Six

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite