Cum realizăm propriul decor de toamnă! Galerie foto

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
amenajari toamna 2

De la un sezon la altul auzim de tot felul de tendinţe de care ar trebui să ţinem seama în amenajarea locuinţelor noastre. Şi o facem poate într-o oarecare măsură, pentru că, să fim serioşi, cine îşi poate redecora casa o dată la trei luni? Chiar dacă ne-am permite, tot este fizic imposibil!

Dar cum frumoasa toamnă şi-a intrat pe deplin în drepturi, iar soarele verii este de multă vreme apus, e clar că a venit vremea să luăm măcar în calcul opţiunea unei amenajări de sezon. Ideea e că nu este chiar atât de greu să facem câteva schimbări notabile, în intervale scurte de timp şi cu bani puţini. Din articolele pe care le-am scris de-a lungul timpului pe această temă, am făcut o listă cu ce nu trebuie să lipsească pentru a aduce toamna şi la interior.

#1 Paleta cromatică. Roşu, portocaliu, galben, maro şi verde vânătoresc sunt culorile ce descriu cel mai bine anotimpul. Vezi AICI mai multe combinaţii de nuanţe ce se potrivesc cu acest sezon.

amenajari toamna 1

#2 La capitolul accesorii şi decoraţiuni câştigă puncte păturile şi pernele decorative în culori inspirate de natură şi de recolte, ornamentele din frunze uscate, lumânările parfumate, felinarele, coşurile împletite, dovlecii şi fructe de toamnă. (Iată şi câteva sugestii de moduri în care puteţi amenaja livingul).

amenajari toamne 5

#3 Modul în care decorăm masa este aparte în această perioadă a anului, pentru că abundă fructele şi legumele, care pot orna boluri şi platouri întregi sau pot fi folosite pe post de ornamente. Dovlecii, spre exemplu, sunt specifici ambientelor tomnatice. (Iată şi câteva sugestii de moduri în care puteţi amenaja diningul).

amenajari toamna 4
amenajari toamna 3

Dar parcă totul ar trebui să înceapă de la intrarea în casă, din foaier, acolo unde pătrunde pentru prima dată toamnă în locuinţele noastre. :)

Spor la decorat!

//Sursă foto: BuyerSelect, Pinterest

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite