Alina Gorghiu şi ipocrizia în cazul violului de la Vaslui

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
gorghiu si blaga

Ii reamintesc însă doamnei Alinei Gorghiu de problema Legii medierii, pe care a promovat-o peste tot pe unde a putut, atunci când a fost în dezbatere. Atunci, doamna copreşedintă a PNL era extrem de deranjată de cei care îi spuneau că respectivul act normativ ar putea duce la scăparea unor violatori. Probabil interesul profesional în apărarea actului normativ era mare. E doar o opinie.

Am văzut că doamna Alina Gorghiu a fost recent extrem de acidă la adresa lui Ponta (a cui altcuiva), pentru că din cauza „problemelor” acestuia în România nu s-ar vorbi despre violul de la Vaslui. Poate nu vorbeşte domnia-sa.

„Adevărul” a făcut-o constant şi detaliat în ultima perioadă. Văd că s-a sesizat şi CSM (apropo doamna Gorghiu, de ce nu aţi fost ultragiată de tăcerea CSM, până la „problemele” lui Ponta?; CSM e foarte energic sa sară la gâtul celor care critică, indiferent cât de corect, lucruri care se întâmplă în Justiţie, dar a tăcut mâlc foarte mult timp în acest caz).

Dincolo de toate acestea, îi reamintesc însă doamnei Alinei Gorghiu de problema Legii medierii, pe care a promovat-o peste tot pe unde a putut, atunci când a fost în dezbatere. Atunci, doamna copreşedintă a PNL era extrem de deranjată de cei care îi spuneau că respectivul act normativ ar putea duce la scăparea unor violatori. Probabil interesul profesional în apărarea actului normativ era mare. E doar o opinie.

Ce vreau să spun este că politicienii în general, şi doamna Gorghiu în special, ar trebui să nu amestece în mocirlă un caz de o gravitate extrem, din interese politice meschine.

Atât.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite