40 de motive să vizitezi Sri Lanka (4)

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iată-ne şi în ultima zi a călătoriei noastre în Sri Lanka. Astăzi vă povestesc despre festivaluri, viză, yoga, plaje de vis, cascade şi alta atracţii minunate ale insulei.

SUMAR: În primul articol am povestit despre zboruri, Colombo şi localnici. În al doilea articol, v-am vorbit despre zona de sud a insulei, plaje şi temple. În al treilea articol, am povestit experienţa mea la un resort all inclusive din Sri Lanka. 

31. În inima ţării, se află doua locuri cu o energie intensă: Sigiriya şi Dambulla Cave Temple. Imaginile vorbesc de la sine.

image

32. Dacă eşti pasionat de sporturile de apă, Sri Lanka are 1600 km de coasta. Aici vin surferi celebri din întreaga lume, dar şi cei dorinici să înveţe. 

image

33. Alege-ţi vacanţa în preajma unui festival mare. Vei putea să porţi tradiţionalele măşti srilankeze şi să dansezi pe străzi până târziu în noapte. 

   

image

34. Viza pentru Sri Lanka se obţine online, plăteşti 35 de dolari şi primeşti confirmarea instant pe email. Viza se ia de aici.

image

35. Fructele sunt divine în Sri Lanka. Nuci de cocos, căpşuni, ananas, papaya, fructul pasiunii şi multe altele. 

image

36. Vizitează Mirissa Beach - un paradis tropical. 

image

37. Eşti pasionat de cascade? Diyaluma Falls are 220 metri, iar traseul spre ea este de neuitat. 

image

38. Sri Lanka este renumită şi ca destinaţie pentru luna de miere, hotelurile de pe coasta de vest având o adevărată tradiţie în zona aceasta. Timp de 3 zile, cât am stat noi în Hikkaduwa, am văzut patru nunţi în grădina hotelului. 

  

image

39. Este o insulă perfectă pentru yoga si wellbeing retreats, dar şi pentru cei care îşi doresc mai multă acţiune: hiking, diving. Deci, toată familia va fi fericită. 

  

image

40. Am „testat” şi Serendib Lounge din aeroport, un loc exotic, unde te poţi relaxa, poţi să mănânci, să bei un cocktail sau chiar să faci un duş, înainte de zbor.

image
image

Am decolat spre Dubai la apus, lăsând în urmă o insulă magică. 

image

   

Fotografiile sunt realizate de Vlad Semen, cu #SonyA7S.  

Vă mulţumesc! 

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite