Un tată acuzat că şi-a violat fiul a fost condamnat la şase ani de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO:Adevărul

Copilul este orfan de mamă şi se află în grija bunicii materne. Băiatul a povestit coşmarul pe care l-a trăit din cauza tatălui său şi astfel a început o ancheta penală. Sentinţa nu este definitivă, ultimul cuvânt în proces îl va avea Curtea de Apel Suceava.

Un tată din judeţul Suceava este acuzat că şi-a abuzat sexual de două ori fiul în vârstă de şase ani. Băiatul este orfan de mamă şi locuieşte cu bunica maternă. În acelaşi imobil stă şi tatăl victimei. Bărbatul muncea la pădure şi venea acasă doar în weekend.

Copilul i-a spus bunicii sale coşmarul pe care îl trăieşte, iar femeia l-a dus la spital. Astfel, poliţiştii şi procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei au demarat o anchetă. Cercetările s-au desfăşurat cu dificultate. În tot acest timp, băiatul a fost consiliat psihologic, pentru a trece mai uşor peste trauma suferită.

Agresorul a fost cercetat în stare de libertate. În cele din urmă, procurorii l-au trimis în judecată şi după lungi audiere şi mai multe termene, judecătorii l-au condamnat pe agresor la şase ani de închisoare. Sentinţa nu este însă definitivă. Ultimul cuvânt în acest caz îl va avea Curtea de Apel Suceava. Atât agresorul, cât şi victima, prin reprezentanţii săi legali, bunica şi Direcţia de asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, au făcut recurs.

Până acum, tatăl care şi-ar fi abuzat sexual propriul fiu a petrecut după gratii doar 24 de ore, fiind plasat sub control judiciar, decizie menţinută şi de judecătorii de la Judecătoria Vatra Dornei.

Mai multe pentru tine:
Timișoara strălucește în Duminica Floriilor. Explozie de culoare și parfum în oraș FOTO VIDEO
Detalii incredibile din viaţa familiei regale britanice: Regele Charles, considerat „neajutorat” de răposata Regină Elisabeta II. Nici tatăl său nu îl ierta
Stadiul lucrărilor la centura de ocolire Timișoara-Sud. Muncitorii vor lucra de 1 Mai și vor fi liberi de Paști FOTO
Firea și-a depus candidatura la PMB însoțită de Ciolacu. Ce mesaj a avut pe tricou și ce i-a transmis lui Piedone
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Consecințele hrănirii urșilor la marginea drumului. Șeful Salvamont Argeș: „Nu-ți bate joc de el încurajându-i cerșitul!”
Ce oraș din lume este primul pe listă să fie distrus în cazul unui război nuclear. Documentele au fost declasificate
Dubai va continua planul de extindere a aeroportului Al Maktoum în valoare de 35 de miliarde de dolari
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Recunoști personajele? Fac parte din generația de aur, el a fugit din țară și nu a mai apărut în filme, iar ea s-a măritat la 50 de ani