Directori schimbaţi pe bandă rulantă la Ateneul Popular. Cine este cel de-al patrulea manager din ultimii doi ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ateneul Popular Focşani

Profesoara Anişoara Piţu, care a condus instituţia de cultură tot cu titlu de interimat, şi-a încetat contractul ca manager. Din umbră, instituţia este condusă însă de consilierul primarului Cristi Misăilă.

Profesorul de muzică Ionuţ Drilia este noul director interimar al Ateneului Popular Mr. Gh. Pastia din Focşani. 

Acesta o înlocuieşte în funcţie pe profesoara de română Anişoara Piţu, care a condus timp de nouă luni instituţia de cultură aflată în subordinea Primăriei Focşani.

 Ionuţ Drilia este profesor la Şcoala Gimnazială “Adrian Păunescu” şi component al Corului “Pastorala”, dar conduce şi Grupul Vocal “Cantus”.

De asemenea, dirijează Corala Ortodoxă a Catedralei “Sf. Cuvioasa Parascheva”, dar este implicat şi în Corul de Copii "Pastia" al Ateneului Popular.

De altfel, Drilia a fost favoritul primarului Cristi Misăilă pentru acest post şi în anul 2018, când s-a organizat concurs pentru funcţia de manager, dosarul acestuia fiind însă respins pentru lipsa unui document.

 La concurs a participat doar Valentin Gheorghiţă, care a fost “executat” de oamenii primarului, motiv pentru care există un dosar în instanţă care se judecă şi în prezent. 

Cu toate că Ateneul are un director interimar, de coordonarea activităţilor se ocupă în continuare Marilena Şerbănuţ, consiliera primarului Cristi Misăilă, care la rândul ei a deţinut funcţia de interimar pe tot parcursul anului 2019.

Vă mai recomandăm

Primarul Cristi Misăilă a rechemat-o la post pe Marilena Şerbănuţ. Pe cine a numit la conducerea Ateneului Popular

Procesul fostului director al Ateneului Popular cu Primăria Focşani şi edilul oraşului se rejudecă. Dosarul se întoarce la Tribunalul Vrancea