Primarul Focşaniului, sarcină către directorul Ateneului Popular: "Vreau să modificaţi organigrama"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul director interimar al Ateneului Popular Mr. Gh. Pastia este consilierul personal al primarului, Marilena Şerbănuţ.

De la începutul acestui an, Ateneul Popular "Mr. Gh. Pastia" din Focşani are un nou director interimar, în persoana Marilenei Şerbănuţ, care în ultimii aproximativ doi ani a fost consiliera personală a primarului Cristi Misăilă.

 Şerbănuţ va conduce instituţia, foarte probabil, cel puţin până la finalizarea conflictului în instanţă dintre fostul manager, Valentin Gheorghiţă şi Primăria Focşani. 

Prezent la Biblioteca Judeţeană, la un eveniment organizat în parteneriat cu Ateneul Popular, de Ziua Culturii Naţionale, primarul Cristi Misăilă, i-a şi trasat o primă sarcină importantă protejatei sale, legată de modificarea organigramei instituţiei pe care aceasta o conduce acum.

“Pentru că este un vis al meu mai demult şi pentru că suntem la ceas aniversar şi avem un suflu nou la conducerea Ateneului Popular, vreau doamna director ca în prima şedinţă să propuneţi o modificare a organigramei acestei unităţi de cultură şi să creăm o secţie de promovare a tinerelor talente. Avem tineri foarte valoroşi care promovează cultura în toate domeniile şi care nu sunt îndeajuns de sprijiniţi de noi, de comunitate şi vreau să remediez acest lucru”, a spus primarul Misăilă.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite