Procesul fostului director al Ateneului Popular cu Primăria Focşani şi edilul oraşului se rejudecă. Dosarul se întoarce la Tribunalul Vrancea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Misăilă şi Valentin Gheorghiţă
Cristi Misăilă şi Valentin Gheorghiţă

Valentin Gheorghiţă a obţinut în anul 2018 nota 7,33 la proiectul de management iar la interviu a luat nota 6,33, obţinând un rezultat de 6,83, insuficient pentru a primi un nou mandat.

Magistraţii Curţii de Apel Galaţi au decis marţi să caseze decizia Tribunalului Vrancea, prin care  Valentin Gheorghiţă, fostul director al Ateneului Focşani, a câştigat procesul pe fond cu primarul Cristi Misăilă şi Primăria Focşani. Gheorghiţă a solicitat anularea actului administrativ prin care s-a organizat concursul în urma căruia a fost picat din funcţia de manager al Ateneului.

“Admite recursul. Casează Încheierea pronunţată la data de 15.05.2019 şi Sc 302/2019 ale Tribunalului Vrancea şi trimite cauza spre rejudecare la aceeaşi instanţă. Definitivă”, se arată în hotărârea magistraţilor de la Curtea de Apel Galaţi.

Valentin Gheorghiţă a fost notat în toamna anului 2018 cu 7,33 la proiectul de management iar la interviu a luat nota 6,33, obţinând un rezultat de 6,83, insuficient pentru a primi un nou mandat. Gheorghiţă nu a avut câştig de cauză nici la contestaţia pe care a făcut-o.

Ulterior, pentru că îi expirase mandatul, primarul a numit ca director interimar pe Marlena Şerbănuţ, consilierul său personal. La rândul ei, aceasta a fost schimbată din funcţie pe 15 ianuarie 2020, iar în prezent funcţia de director interimar este ocupată de Anişoara Piţu, profesor de limba şi literatura română la Şcoala Duiliu Zamfirescu şi membru al Corului Pastorala. Anişoara Piţu are delegaţie în această funcţie până în luna mai.

FocşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite