Cum să faci musaca de conopidă. Află cum să păstrezi culoarea albă a legumei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conopida este o legumă apreciată a toamnei care poate fi preparată în fel şi chip: de la conopidă cu brânză la cuptor până la plăcintă ţărănească cu conopidă. Astfel, ne-a venit ideea de a pregăti o musaca de conopidă cu carne tocată (de porc sau în amestec cu vită).

Cum să faci musaca de conopidă – Ingrediente

300 g carne tocată
1 lingură ulei
1 ceapă tocată
150 g smântână
50 g unt
1 conopidă
2 linguri lapte
sare
caşcaval, pentru presărat
suc de roşii

Află pe clickpoftabuna.ro cum se prepară o musaca de conopidă!

Supă-cremă de dovleac şi conopidă. Reţeta cea mai simplă

Tartă cu conopidă şi kaizer

Chiftele din conopidă

Conopidă murată

Salată de conopidă cu iaurt