Remedii eficiente contra paraziţilor intestinali 0

Se apreciază că între 50 şi 60% dintre copii sunt sub „asediul” paraziţilor intestinali. Dar şi adulţii le cad victimă, de foarte multe ori. Aceştia sunt periculoşi, deoarece fură energia şi deschid poarta către alte boli. Le poţi veni însă de hac, folosind remediile naturale.

Vezi comentarii 0

Ce poţi trata cu levănţică

De câteva secole bune, levănţica este recunoscută şi preţuită pentru parfumul ei delicat şi relaxant dar şi pentru proprietăţile curative. Este o plantă care nu ar trebui să lipsească din grădina ta fiindcă proprietăţile sale sunt absolut miraculoase.

Sărbătorile au trecut şi au lăsat în urmă clipe şi amintiri placute, dar şi câteva kilograme în plus sau o stare pe care s-o numim de „intoxicare” a organismului; este normal, toţi am făcut, mai mult sau mai puţin,  abuzuri alimentare (cârnaţi, sarmale, piftie, plus cozonac, torturi) asociate cu consum de alcool sau de bauturi carbogazoase dulci din comerţ.

acum 6 luni · comentarii (1)

Glutamatul este unul dintre cei mai importanţi receptori şi neurotransmiţători din corp şi din creier, fiind responsabil, alături de alţii, cu buna funcţionare a sistemului nervos. Dar cercetările au arătat că supraexcitarea acestor receptori ai glutamatului din corpul nostru produce un dezechilibru în întregul corp.

acum 2 ani · comentarii (2)

Îmbătrânirea organismului uman este un fenomen natural cu care ne confruntăm fiecare dintre noi pe parcursul vieţii . Din păcate, nu există până astăzi nici o poţiune miraculoasă care să stopeze definitiv acest proces, în ciuda tuturor eforturilor oamenilor de ştiinţă din întreaga lume, care studiază constant fenomenele de degradare ale corpului odată cu trecerea timpului.

acum 2 ani · comentarii (0)

În România, conform statisticilor Ministerului Sanatatii, sunt inregistrati in jur de 100.000 de bolnavi de cancer. In realitate, numarul lor este mai mare, diferenta rezultand din cauza faptului ca foarte multi oameni nu stiu de ce afectiune sufera si nu apeleaza la medic. Statistic, anual sunt diagnosticate peste 3000 de cazuri noi, dintre care cel putin 500 sunt copii.

acum 2 ani · comentarii (0)

Trăim într-un mediu poluat, consumăm alimente aditivate, suntem suprasolicitaţi din punct de vedere fizic şi psihic. În aceste condiţii organismul este supus unui „stres” permanent şi devine vulnerabil în faţa acţiunii radicalilor liberi - molecule instabile de oxigen care provoacă daune la nivel celular, de la alterarea membranei până la modificări ADN.

acum 9 luni · comentarii (0)
Postari Recente