Remedii eficiente contra paraziţilor intestinali 0

Se apreciază că între 50 şi 60% dintre copii sunt sub „asediul” paraziţilor intestinali. Dar şi adulţii le cad victimă, de foarte multe ori. Aceştia sunt periculoşi, deoarece fură energia şi deschid poarta către alte boli. Le poţi veni însă de hac, folosind remediile naturale.

Vezi comentarii 0
Medicină naturistă
Articol publicitar

Tu cum îţi protejezi pielea pe timp de vară?

Pe lângă clipele frumoase pe care ni le oferă, vara aduce după ea şi unele momente mai puţin plăcute, care ne strică vacanţele şi chiar ne dau bătăi de cap. Timpul petrecut la plajă sau o plimbare noaptea, sub clar de lună,  se pot transforma uşor în dureri de la arsurile solare, înţepăturile de insecte sau rănile, zgârieturile şi iritaţiile uşoare.

Remedii naturale împotriva candidozei

O infecţie vaginală cu care se confruntă nenumărate femei este cea cu bacteria Candida albicans. Se poate instala pe fondul unui sistem imunitar slăbit, în urma unui tratament cu antibiotice sau din cauza unei igiene precare sau excesive. Iată cum o poţi combate cu remedii naturale.

Sărbătorile au trecut şi au lăsat în urmă clipe şi amintiri placute, dar şi câteva kilograme în plus sau o stare pe care s-o numim de „intoxicare” a organismului; este normal, toţi am făcut, mai mult sau mai puţin,  abuzuri alimentare (cârnaţi, sarmale, piftie, plus cozonac, torturi) asociate cu consum de alcool sau de bauturi carbogazoase dulci din comerţ.

acum 7 luni · comentarii (1)

Glutamatul este unul dintre cei mai importanţi receptori şi neurotransmiţători din corp şi din creier, fiind responsabil, alături de alţii, cu buna funcţionare a sistemului nervos. Dar cercetările au arătat că supraexcitarea acestor receptori ai glutamatului din corpul nostru produce un dezechilibru în întregul corp.

acum 2 ani · comentarii (2)

Îmbătrânirea organismului uman este un fenomen natural cu care ne confruntăm fiecare dintre noi pe parcursul vieţii . Din păcate, nu există până astăzi nici o poţiune miraculoasă care să stopeze definitiv acest proces, în ciuda tuturor eforturilor oamenilor de ştiinţă din întreaga lume, care studiază constant fenomenele de degradare ale corpului odată cu trecerea timpului.

acum 2 ani · comentarii (0)

În România, conform statisticilor Ministerului Sanatatii, sunt inregistrati in jur de 100.000 de bolnavi de cancer. In realitate, numarul lor este mai mare, diferenta rezultand din cauza faptului ca foarte multi oameni nu stiu de ce afectiune sufera si nu apeleaza la medic. Statistic, anual sunt diagnosticate peste 3000 de cazuri noi, dintre care cel putin 500 sunt copii.

acum 2 ani · comentarii (0)

Trăim într-un mediu poluat, consumăm alimente aditivate, suntem suprasolicitaţi din punct de vedere fizic şi psihic. În aceste condiţii organismul este supus unui „stres” permanent şi devine vulnerabil în faţa acţiunii radicalilor liberi - molecule instabile de oxigen care provoacă daune la nivel celular, de la alterarea membranei până la modificări ADN.

acum 10 luni · comentarii (0)
Postari Recente