Leacuri pentru durerile de dinţi 0

Leacuri pentru durerile de dinţi. Atunci când te „muşcă” durerea de dinţi, uiţi cum te cheamă, căci e pe bună dreptate una dintre cele mai teribile suferinţe. Nu însă şi invincibilă. Natura ne-a pus la dispoziţie leacuri suprinzător de eficiente şi fără efecte secundare.

Leacuri pentru durerile de dinţi Vezi comentarii 0

Scapă de durerile de cap fără medicamente

Scapă de durerile de cap fără medicamente

Jumătate dintre români suferă de dureri de cap şi de migrene cel puţin o dată pe lună, spun statisticile. 50% dintre aceştia au astfel de dureri în fiecare săptămână. Atunci când nu ascund boli grave, aceste dureri pot fi tratate fără medicamente, cu ajutorul plantelor şi a unor suplimente naturale.

Alimente care te ajută să te laşi de fumat

Alimente care te ajută să te laşi de fumat

Alimente care te ajută să te laşi de fumat. Poate părea surprinzător, dar multe persoane care fumează îşi doresc în mod sincer să scape de acest viciu, fiind conştiente că tutunul le pune sănătatea în pericol. Însă renunţarea la fumat necesită, pe lângă voinţă, şi un plan bine pus la punct prin care organismul să resimtă cât mai puţin efectele scăpării de nicotină.

Toamna este un anotimp caracterizat prin schimbări (uneori bruşte) de temperatură şi presiune atmosferică, de apariţia ploilor, a vântului, de micşorarea perioadei de expunere la lumină, iar organismului nostru îi trebuie o perioadă de adaptare pentru a face faţă noilor condiţii atmosferice. Există o serie de afecţiuni care pot fi declanşate sau agravate în această perioadă.

acum 4 luni · comentarii (1)

Sărbătorile au trecut şi au lăsat în urmă clipe şi amintiri placute, dar şi câteva kilograme în plus sau o stare pe care s-o numim de „intoxicare” a organismului; este normal, toţi am făcut, mai mult sau mai puţin,  abuzuri alimentare (cârnaţi, sarmale, piftie, plus cozonac, torturi) asociate cu consum de alcool sau de bauturi carbogazoase dulci din comerţ.

acum 1 an · comentarii (1)

Dr. Adina Alberts este manager al unei clinici private de medicină estetică şi este cunoscută drept chirurgul estetician al vedetelor. A investit în perfecţionarea profesională, de aceea cunoaşte în egală măsură tendinţele mondiale în privinţa medicinei estetice, cât şi peisajul românesc al profesiei.

acum 8 luni · comentarii (0)

Mulţi dintre noi au crescut trecând zi de zi pe lângă plăcuţele pe care scria “Păstraţi liniştea!”, beneficiind de sfaturile părinţilor şi educaţia primită la grădiniţă ori în primii ani de şcoală. Azi însă hăţurile par a fi scăpate şi fondul sonor al vieţii a sărit din mers câteva niveluri de zgomot.

acum 5 luni · comentarii (0)

Mitul tinereţii fără bătrânţe a fascinat omenirea încă din antichitate; din cele mai vechi timpuri au fost căutate poţiunile magice care pot opri îmbătrânirea. În zilele noastre cred că suntem mult mai aproape de acest obiectiv sau, cel puţin, ar trebui să fim. Speranţa de viaţă a crescut progresiv, oameni trecuţi de 50 ani sunt mai activi, de multe ori, decât tineri de 30 ani, au mai multă dorinţă de viaţă, de muncă, de comunicare.

acum 8 luni · comentarii (1)

Trăim într-un mediu poluat, consumăm alimente aditivate, suntem suprasolicitaţi din punct de vedere fizic şi psihic. În aceste condiţii organismul este supus unui „stres” permanent şi devine vulnerabil în faţa acţiunii radicalilor liberi - molecule instabile de oxigen care provoacă daune la nivel celular, de la alterarea membranei până la modificări ADN.

acum 1 an · comentarii (0)

Glutamatul este unul dintre cei mai importanţi receptori şi neurotransmiţători din corp şi din creier, fiind responsabil, alături de alţii, cu buna funcţionare a sistemului nervos. Dar cercetările au arătat că supraexcitarea acestor receptori ai glutamatului din corpul nostru produce un dezechilibru în întregul corp.

acum 2 ani · comentarii (2)