Tratamente eficiente pentru hemoroizi. Dr. Dan Andronesi: „Nu există remedii naturale care să facă să dispară nişte vene dilatate“ 0

Pe internet circulă tot felul de tratamente naturiste pentru hemoroizi, însă medicii specialiştii avertizează că acestea nu au niciun efect.

Tratamente eficiente pentru hemoroizi. Dr. Dan
Andronesi: „Nu există remedii naturale care să facă
să dispară nişte vene dilatate“ Vezi comentarii 0

Tratamente naturiste cu leurdă, leacul verde al primăverii

Tratamente naturiste
cu leurdă, leacul verde al primăverii

Tratamente naturiste cu leurdă. Planta are beneficii recunoscute pentru inimă, digestie şi sistemul imunitar. Cu un gust şi miros asemănătoare usturoiului, dar nu la fel de pregnante, leurda este considerată una dintre cele mai apreciate plante medicinale din lume. Leurda are proprietăţi detoxifiante, antimicrobiene şi antitrombotice, motiv pentru care este frecvent recomandată în tratamente naturiste pentru diferite afecţiuni.

Medicină naturistă
Articol publicitar

Apicole pentru sănătate

Apicole pentru sănătate

Cecilia Caragea, consultant comunicare pentru Apiland, a explicat la Adevărul Live, într-o emisiune moderată de Diana Duţescu, care sunt beneficiile produselor apicole asupra sănătăţii şi cum trebuie să le consumam, de ce ar trebui sa alegem aceste produse in forma lor cruda (asa cum au fost ele recoltate de la stup) si pentru ce afectiuni sunt indicate. Iata beneficiile laptisorului de matca, polenului crud, pasturii si propolisului.

Tratamente naturiste cu mentă

Tratamente naturiste cu mentă

Menta este o plantă aromatică cu gust răcoritor şi este frecvent consumată sub formă de ceai sau este adăugată în limonade. Tratamente naturiste cu mentă sunt indicate pentru afecţiuni digestive, dureri de cap, probleme respiratorii, dar şi pentru calmarea iritaţiilor pielii şi a muşcăturilor de insecte.

Tratamente naturiste cu ulei de nucă

Tratamente naturiste cu ulei de nucă

Tratamente naturiste cu ulei de nucă. Uleiul de nucă este o importantă sursă de acizi graşi Omega 3, vitamine din complexul B, vitamina E şi numeroase minerale şi este indicat în tratamente naturiste contra afecţiunilor cardiace, a dereglărilor hormonale, dar şi pentru frumuseţea pielii.

Ada-Kaleh, Insula Fortăreaţă a fost un loc magic, din apropierea Cazanelor Dunării, o poartă a timpului. Martor tăcut a milenii de civilizaţie, de istorie, insula a trebuit să se supună nedreptăţii istoriei, dispărând sub apele lacului de acumulare de la Porţile de Fier, alături de Orşova veche şi alte aşezări de pe Clisura Dunării.

acum 3 luni · comentarii (4)

Toamna este un anotimp caracterizat prin schimbări (uneori bruşte) de temperatură şi presiune atmosferică, de apariţia ploilor, a vântului, de micşorarea perioadei de expunere la lumină, iar organismului nostru îi trebuie o perioadă de adaptare pentru a face faţă noilor condiţii atmosferice. Există o serie de afecţiuni care pot fi declanşate sau agravate în această perioadă.

acum 8 luni · comentarii (1)

„Dumnezeu nu-ţi dă mai mult decât poţi duce”. Aşa spunea bunica. Mi-a rămas în minte. Încercări sunt peste tot. Nimeni nu are o viaţă perfectă şi fără griji. Ca medic, mai ales ca oncolog, mă lovesc zi de zi de oameni cu greutăţi adevărate. Cred că dintre greutăţile vieţii cele mai dificile sunt cele de sănătate. Când vin acasă după o zi de muncă la spital nu mă pot plânge de nimic.

acum 3 luni · comentarii (4)

Conform Hotnews.ro Ministerul Sănătăţii face un pas înainte pe calea abordării veniturilor necorespunzătoare ale personalului medical. Promisiunile privind acest proiect de lege sunt vechi, de mai mult de 12 luni. O vorbă de duh spune că nimeni nu poate atinge un obiectiv pe care nu-l are iar Ministerul Sănătăţii aduce o dovadă în plus în această privinţă, abordarea privind acest subiect fiind, în opinia mea una profund eronată.

acum 3 luni · comentarii (2)

„Dumnezeu nu-ţi dă mai mult decât poţi duce”. Aşa spunea bunica. Mi-a rămas în minte. Încercări sunt peste tot. Nimeni nu are o viaţă perfectă şi fără griji. Ca medic, mai ales ca oncolog, mă lovesc zi de zi de oameni cu greutăţi adevărate. Cred că dintre greutăţile vieţii cele mai dificile sunt cele de sănătate. Când vin acasă după o zi de muncă la spital nu mă pot plânge de nimic.

acum 3 luni · comentarii (4)

Mitul tinereţii fără bătrânţe a fascinat omenirea încă din antichitate; din cele mai vechi timpuri au fost căutate poţiunile magice care pot opri îmbătrânirea. În zilele noastre cred că suntem mult mai aproape de acest obiectiv sau, cel puţin, ar trebui să fim. Speranţa de viaţă a crescut progresiv, oameni trecuţi de 50 ani sunt mai activi, de multe ori, decât tineri de 30 ani, au mai multă dorinţă de viaţă, de muncă, de comunicare.

acum 11 luni · comentarii (1)

Sărbătorile au trecut şi au lăsat în urmă clipe şi amintiri placute, dar şi câteva kilograme în plus sau o stare pe care s-o numim de „intoxicare” a organismului; este normal, toţi am făcut, mai mult sau mai puţin,  abuzuri alimentare (cârnaţi, sarmale, piftie, plus cozonac, torturi) asociate cu consum de alcool sau de bauturi carbogazoase dulci din comerţ.

acum 1 an · comentarii (1)

Trăim într-un mediu poluat, consumăm alimente aditivate, suntem suprasolicitaţi din punct de vedere fizic şi psihic. În aceste condiţii organismul este supus unui „stres” permanent şi devine vulnerabil în faţa acţiunii radicalilor liberi - molecule instabile de oxigen care provoacă daune la nivel celular, de la alterarea membranei până la modificări ADN.

acum 2 ani · comentarii (0)

Glutamatul este unul dintre cei mai importanţi receptori şi neurotransmiţători din corp şi din creier, fiind responsabil, alături de alţii, cu buna funcţionare a sistemului nervos. Dar cercetările au arătat că supraexcitarea acestor receptori ai glutamatului din corpul nostru produce un dezechilibru în întregul corp.

acum 3 ani · comentarii (2)
Postari Recente