Remedii naturale pentru nas înfundat 0

Remedii naturale pentru nas înfundat. Congestia nazală poate fi extrem de supărătoare, întrucât afectează vorbirea, capacitatea de concentrare, dar şi calitatea somnului. În multe cazuri, problema poate fi combătută simplu şi uşor cu ajutorul soluţiilor naturale.

Remedii naturale pentru nas înfundat Vezi comentarii 0

Tratamente cu zaţ de cafea

Tratamente cu zaţ de cafea

Tratamente cu zaţ de cafea. Dacă obişnuieşti să bei cafea, nu arunca zaţul la gunoi. Pe lângă faptul că este un îngrăşământ foarte bun pentru plante, protejându-le totodată de invazia insectelor, acesta poate fi folosit în diverse tratamente home made.

Tratamente naturiste cu miere de albine

Tratamente naturiste cu miere de albine

Datorită compoziţiei sale, mierea naturală posedă calităţi dietetice şi terapeutice care au făcut ca acest produs să fie folosit pentru tratamente încă din preistorie. Mierea poate vindeca diverse afecţiuni, de la simple dureri în gât până la infecţii şi boli de inimă. S[ vedem, însă, care sunt acele tratamente naturiste cu miere de albine.

Tratamente naturiste cu avocado

Tratamente naturiste cu avocado

Tratamente naturiste cu avocado sunt o mulţime, fructul fiind bogat în grăsimi sănătoase, vitamine importante şi minerale esenţiale funcţionării optime a organismului. Dincolo de efectele pozitive pe termen lung asupra sănătăţii, avocado şi-a demonstrat eficienţa şi în calitate de remediu rapid în cazul unor probleme supărătoare, precum mirosul neplăcut al gurii sau eczemele.

Tratamente naturiste cu hrean

Tratamente naturiste cu hrean

Folosit în condimentarea mâncărurilor, industria conservelor şi nelipsit în prepararea murăturilor, hreanul figurează şi în arsenalul „focoaselor“ pe care medicina tradiţională le recomandă în cazul răcelilor şi a altor probleme de sănătate. adevarul.ro vă prezintă câteva tratamente naturiste cu hrean.

Ada-Kaleh, Insula Fortăreaţă a fost un loc magic, din apropierea Cazanelor Dunării, o poartă a timpului. Martor tăcut a milenii de civilizaţie, de istorie, insula a trebuit să se supună nedreptăţii istoriei, dispărând sub apele lacului de acumulare de la Porţile de Fier, alături de Orşova veche şi alte aşezări de pe Clisura Dunării.

acum 2 luni · comentarii (4)

Toamna este un anotimp caracterizat prin schimbări (uneori bruşte) de temperatură şi presiune atmosferică, de apariţia ploilor, a vântului, de micşorarea perioadei de expunere la lumină, iar organismului nostru îi trebuie o perioadă de adaptare pentru a face faţă noilor condiţii atmosferice. Există o serie de afecţiuni care pot fi declanşate sau agravate în această perioadă.

acum 6 luni · comentarii (1)

„Dumnezeu nu-ţi dă mai mult decât poţi duce”. Aşa spunea bunica. Mi-a rămas în minte. Încercări sunt peste tot. Nimeni nu are o viaţă perfectă şi fără griji. Ca medic, mai ales ca oncolog, mă lovesc zi de zi de oameni cu greutăţi adevărate. Cred că dintre greutăţile vieţii cele mai dificile sunt cele de sănătate. Când vin acasă după o zi de muncă la spital nu mă pot plânge de nimic.

acum 2 luni · comentarii (3)

Conform Hotnews.ro Ministerul Sănătăţii face un pas înainte pe calea abordării veniturilor necorespunzătoare ale personalului medical. Promisiunile privind acest proiect de lege sunt vechi, de mai mult de 12 luni. O vorbă de duh spune că nimeni nu poate atinge un obiectiv pe care nu-l are iar Ministerul Sănătăţii aduce o dovadă în plus în această privinţă, abordarea privind acest subiect fiind, în opinia mea una profund eronată.

luna trecuta · comentarii (1)

„Dumnezeu nu-ţi dă mai mult decât poţi duce”. Aşa spunea bunica. Mi-a rămas în minte. Încercări sunt peste tot. Nimeni nu are o viaţă perfectă şi fără griji. Ca medic, mai ales ca oncolog, mă lovesc zi de zi de oameni cu greutăţi adevărate. Cred că dintre greutăţile vieţii cele mai dificile sunt cele de sănătate. Când vin acasă după o zi de muncă la spital nu mă pot plânge de nimic.

acum 2 luni · comentarii (3)

Mitul tinereţii fără bătrânţe a fascinat omenirea încă din antichitate; din cele mai vechi timpuri au fost căutate poţiunile magice care pot opri îmbătrânirea. În zilele noastre cred că suntem mult mai aproape de acest obiectiv sau, cel puţin, ar trebui să fim. Speranţa de viaţă a crescut progresiv, oameni trecuţi de 50 ani sunt mai activi, de multe ori, decât tineri de 30 ani, au mai multă dorinţă de viaţă, de muncă, de comunicare.

acum 10 luni · comentarii (1)

Sărbătorile au trecut şi au lăsat în urmă clipe şi amintiri placute, dar şi câteva kilograme în plus sau o stare pe care s-o numim de „intoxicare” a organismului; este normal, toţi am făcut, mai mult sau mai puţin,  abuzuri alimentare (cârnaţi, sarmale, piftie, plus cozonac, torturi) asociate cu consum de alcool sau de bauturi carbogazoase dulci din comerţ.

acum 1 an · comentarii (1)

Trăim într-un mediu poluat, consumăm alimente aditivate, suntem suprasolicitaţi din punct de vedere fizic şi psihic. În aceste condiţii organismul este supus unui „stres” permanent şi devine vulnerabil în faţa acţiunii radicalilor liberi - molecule instabile de oxigen care provoacă daune la nivel celular, de la alterarea membranei până la modificări ADN.

acum 1 an · comentarii (0)

Glutamatul este unul dintre cei mai importanţi receptori şi neurotransmiţători din corp şi din creier, fiind responsabil, alături de alţii, cu buna funcţionare a sistemului nervos. Dar cercetările au arătat că supraexcitarea acestor receptori ai glutamatului din corpul nostru produce un dezechilibru în întregul corp.

acum 3 ani · comentarii (2)
Postari Recente