Ce putem trata cu levănţică

Ce putem trata cu levănţică

Cine şi-a putut închipui că un medicament poate să miroase atât de frumos? Levănţica figurează încă din vechime pe lista celor mai apreciate plante vindecătoare, iar de curând s-a stabilit că unul dintre componentele sale poate juca un rol important în tratarea cancerului.

Sărbătorile au trecut şi au lăsat în urmă clipe şi amintiri placute, dar şi câteva kilograme în plus sau o stare pe care s-o numim de „intoxicare” a organismului; este normal, toţi am făcut, mai mult sau mai puţin,  abuzuri alimentare (cârnaţi, sarmale, piftie, plus cozonac, torturi) asociate cu consum de alcool sau de bauturi carbogazoase dulci din comerţ.

acum 8 luni · comentarii (1)

Glutamatul este unul dintre cei mai importanţi receptori şi neurotransmiţători din corp şi din creier, fiind responsabil, alături de alţii, cu buna funcţionare a sistemului nervos. Dar cercetările au arătat că supraexcitarea acestor receptori ai glutamatului din corpul nostru produce un dezechilibru în întregul corp.

acum 2 ani · comentarii (2)

Îmbătrânirea organismului uman este un fenomen natural cu care ne confruntăm fiecare dintre noi pe parcursul vieţii . Din păcate, nu există până astăzi nici o poţiune miraculoasă care să stopeze definitiv acest proces, în ciuda tuturor eforturilor oamenilor de ştiinţă din întreaga lume, care studiază constant fenomenele de degradare ale corpului odată cu trecerea timpului.

acum 2 ani · comentarii (0)

În România, conform statisticilor Ministerului Sanatatii, sunt inregistrati in jur de 100.000 de bolnavi de cancer. In realitate, numarul lor este mai mare, diferenta rezultand din cauza faptului ca foarte multi oameni nu stiu de ce afectiune sufera si nu apeleaza la medic. Statistic, anual sunt diagnosticate peste 3000 de cazuri noi, dintre care cel putin 500 sunt copii.

acum 2 ani · comentarii (0)

Trăim într-un mediu poluat, consumăm alimente aditivate, suntem suprasolicitaţi din punct de vedere fizic şi psihic. În aceste condiţii organismul este supus unui „stres” permanent şi devine vulnerabil în faţa acţiunii radicalilor liberi - molecule instabile de oxigen care provoacă daune la nivel celular, de la alterarea membranei până la modificări ADN.

acum 11 luni · comentarii (0)
Postari Recente