Stiri despre imigratie

  158 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Donald Trump vrea să pună capăt Loteriei Vizelor VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Donald Trump vrea să pună capăt Loteriei Vizelor VIDEO

  În primul său discurs privind Starea Uniunii, preşedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, şi-a reafirmat dorinţa de a înăspri politica referitoare la imigraţie şi s-a pronunţat încă o dată împotriva Loteriei Vizelor.

 • Austria virează oficial la dreapta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Austria virează oficial la dreapta

  Austria va deveni singura ţară din Europa Occidentală în care extrema-dreaptă intră la guvernare, după ce acordul privind formarea unei coaliţii între conservatori şi Partidul Libertăţii a primit undă verde din partea preşedintelui.

 • Ipocrizie şi mea culpa VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ipocrizie şi mea culpa VIDEO

  Cu toate că vine aureolat de Palme d’Or-ul câştigat anul acesta la Cannes, filmul suedez „Pătratul“ / „The Square“ descrie o realitate atât de diferită de a noastră, încât cu greu îşi va găsi publicul românesc. Filmul a fost proiectat în deschiderea festivalului Les Films de Cannes à Bucarest şi intră de astăzi în cinematografe, distribuit de Independenţa Film.

 • Un tribunal federal a blocat şi cel de-al treilea decret al preşedintelui Trump ce viza restricţii asupra imigraţiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un tribunal federal a blocat şi cel de-al treilea decret al preşedintelui Trump ce viza restricţii asupra imigraţiei

  Încercarea preşedintelui Trump de a bloca cetăţenii câtorva ţări - predominant musulmane - de a călători în Statele Unite s-a lovit de un nou obstacol legal marţi, când un judecător din statul Hawaii a emis un ordin naţional prin care blochează aplicarea decretului prezidenţial în cauză, cu doar o zi înainte de intrarea în efect a acestuia.

 • Alegerile parlamentare din Austria: populismul ca parte a
sistemului politic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alegerile parlamentare din Austria: populismul ca parte a sistemului politic

  Sondajele de opinie nu au dat greş în Austria: conservatorii conduşi de Sebastian Kurz au câştigat alegerile. Mişcarea de a rupe coaliţia de guvernare tradiţională SPÖ - ÖVP în luna mai, lăsând ca ţara să fie gestionată doar de social-democraţi, s-a dovedit a fi inteligentă.

 • Despre multiculturalism şi toleranţă în Anul Domnului nostru 2017
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre multiculturalism şi toleranţă în Anul Domnului nostru 2017

  Hait! Bigotism! Intoleranţă!, ar sări ca arşi cei infestaţi cu morbul corectitudinii politice. Cum adică al „Domnului“?! Şi mai ales cum al „nostru“?! Carevasăzică alţi „Domni“ nu există, sau, mai grav, există unul Dumnezeu?! Curat murdar, numaidecât un spirit intolerant poate sta în spatele unei astfel de exprimări! Un creştin habotnic, un conservator, un om de dreapta! Poate chiar un „white supremacist“, cine ştie...!

 • Toate secretele emigrării în Canada, explicate de un consultant român acreditat de Guvernul canadian: ce s-a schimbat, ce probleme apar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Toate secretele emigrării în Canada, explicate de un consultant român acreditat de Guvernul canadian: ce s-a schimbat, ce probleme apar

  De la 1 decembrie, românii vor putea călători fără viză în Canada. Am vorbit pe această temă, dar şi legat de cererile de imigraţie în Canada ale românilor, cereri ce vor creşte mult, ca şi despre problemele întâmpinate de românii care emigrează acolo, cu Iuliana Dună, consultant canadian de emigrare, stabilită în Canada de peste 10 ani.

 • Trump propune limitări pentru imigranţii legali
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trump propune limitări pentru imigranţii legali

  Preşedintele Trump a anunţat ieri la Casa Albă un nou proiect legislativ menit să aducă limitări, de data aceasta, imigrării legale în SUA. Acest proiect legislativ are ca scop consolidarea sistemului de imigrări, prin protejarea cât mai bine a intereselor comunităţii americane.

 • Donald Trump vrea anularea loteriei vizelor „Green Card”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Donald Trump vrea anularea loteriei vizelor „Green Card”

  Preşedintele american Donald Trump a declarat miercuri că sprijină o reformare a sistemului de imigraţie legală în Statele Unite, care va reduce drastic numărul imigranţilor şi va baza procesul de selectie pe o serie de calificări.

 • Angela Merkel, primită într-o audienţă privată de Papa Francisc la Vatican
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Angela Merkel, primită într-o audienţă privată de Papa Francisc la Vatican

  Papa Francisc a primit-o sâmbătă într-o audienţă privată pe Angela Merkel, cancelarul federal german, cei doi purtând discuţii legate de actualitatea internaţională, inclusiv privind „ameninţarea reprezentată de terorism şi schimbările climatice“, după cum precizează un comunicat al Vaticanului, citat de agenţia Belga.

 • EXCLUSIV BREXIT Principiile de negociere UE privind drepturile cetăţenilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV BREXIT Principiile de negociere UE privind drepturile cetăţenilor

  Marţi, în cadrul Council Working party, au început deja negocierile privind modalităţile de ieşire a Marii Britanii din UE, în discuţie aflându-se un capitol esenţial, cel al drepturilor cetăţenilor. Am obţinut documentul de poziţie al echipei europene pe care, la finele acestui articol, îl puteţi consulta în integralitate.