Twitter actualizează aplicaţia pentru iOS şi Android. Fluxul devine un hibrid de mesaje, poze şi profiluri de utilizator

Twitter actualizează aplicaţia pentru iOS şi Android. Fluxul devine un hibrid de mesaje, poze şi profiluri de utilizator

Twitter se apucă de schimbări şi după ce a cumpărat aplicaţia Vine pentru videoclipuri. A redesenat interfaţa pentru aplicaţiile mobile şi pentru site.

Actualizarea aplicaţiei mobile cuprinde platformele Android şi iOS. Videoclipurile şi pozele apar direct în fluxul de ştiri, materialele multimedia capătă mai multă expunere, scrie „The Next Web“. Astfel, Twitter trece de partea simplificării interfeţei, noul trend care acoperă industria tehnologiei. 

Partea de descoperire a subiectelor noi - mesaje, activitate în generale, trenduri şi conturi pe care să le urmăreşti - este unul dintre pilonii pe care s-a axat compania în ultima actualizare. De asemenea, nu a fost uitată nici căutarea. Sunt combinate mesajele publicate, fotografiile şi profilurile de utilizator într-un singur flux de informaţii. Aplicaţia pentru iOS a primit şi un buton de căutare de oriunde din aplicaţie.

În câmpul „Connect“ sunt abonaţii, retweet-urile şi menţiunile. Acestea sunt acum combinate, dar pentru cei care nu agrează acest fel de afişare, pot să schimbe asta în setări. Mai mult, link-urile din mesaje sunt acum deschise direct, nu mai întâi mesajul şi abia apoi link-ul în cauză.

Actualizarea este disponibilă în App Store şi Play Store.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările