Facebook introduce o nouă funcţie care îţi va face imposibilă ieşirea din „bula“ de ştiri pe care ţi-ai creat-o

Facebook introduce o nouă funcţie care îţi va face imposibilă ieşirea din „bula“ de ştiri pe care ţi-ai creat-o

După ce în urmă cu câteva zile Facebook îşi schimba design-ul news feed-ului pentru a face citirea comentariilor şi a postărilor mai uşoară, compania americană a scos un nou update care a început deja să apară pe terminalele utilizatorilor din întreaga lume.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noua funcţie este testată tot în news feed şi le-ar oferi utilizatorilor link-uri personalizate către ştiri, în funcţie de interesele acestora. Acesta este cel mai nou mod prin care Facebook caută noi căi prin care să mărească timpul pe care oamenii îl petrec online, şi evident, pe cea mai mare reţea de socializare a lumii.

Denumit Featured Topic, noul feature permite selecturarea unui subiect care va include o scurtă descriere a sa, câteva fraze pe subiectul respectiv, un link către articol sau o fotografie, scrie start-up.ro.

Oficialii Facebook au confirmat faptul că testează această funcţie şi că aceasta a fost creată pentru a ”ajuta oamenii să descopere poveşti relevante pentru interesele pe care le au”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările