Telefon de metal pentru „Omul de Fier“: HTC îi plăteşte lui Robert Downey Jr. milioane de dolari pentru promovare

Telefon de metal pentru „Omul de Fier“: HTC îi plăteşte lui Robert Downey Jr. milioane de dolari pentru promovare

Dacă există Iron Man 4, probabil că va exista şi un HTC în el. FOTO Adevărul

HTC pregăteşte o campanie importantă de marketing, întinsă pe doi ani, iar în centrul atenţiei este actorul din seria de filme „Iron Man“. Preţul acestuia sare de 10 milioane de dolari.

Ştiri pe aceeaşi temă

HTC şi Robert Downey Jr. sunt aproape de a semna un contract pe doi ani. În tot acest timp, actorul din „Iron Man“ va trebui să fie imaginea companiei din Taiwan în ceea ce HTC vrea să fie modul în care recuperează la capitolul marketing în faţa rivalilor, notează The Verge. Campania de marketing a HTC va acoperi toate mediile, de la televiziunea şi panouri publicitare stradale la online şi ziare, iar costul va fi de 12 milioane de dolari. 

În prezent, HTC One este cel mai de succes telefon al companiei, cu vânzări în prima lună de aproximativ 5 milioane de dolari. Este realizat din aluminiu şi rival direct pentru Samsung Galaxy S4. Şi după lansarea acestui telefon, şeful de marketing al companiei, Ben Ho, a spus că HTC a fost prea tăcută, trebuie să iasă mai mult în faţă.

Legătura dintre „Iron Man“ şi telefoanele HTC din aluminiu este una destul de clară, totuşi suma este semnificativă, mai ales că pe ultimul trimestru HTC a raportat un profit de doar trei milioane de dolari, în scădere accelerată faţă de ultimul trimestru din 2012. 

În lumina acestui parcurs, Peter Chou, directorul executiv al HTC, şi Fred Lui, preşedintele diviziei de inginerie, s-au ales cu salariul tăiat, alături de alţi oameni din conducere. Per total, au încasat toţi aproximativ 22 de milioane de dolari în 2012, în scădere cu 51,4% faţă de 2011, scrie The Verge.

Haideţi să discutăm! Ne puteţi vizita şi pe pagina de Facebook Tech Adevărul. 

Află mai multe despre HTC:

REVIEW HTC One, miracolul metalic al taiwanezilor

HTC One şi „fratele“ mai mare: HTC are un phablet în lucru, va rula noul Android

FOTO Samsung Galaxy S4 mini, depăşit? HTC One mini este, neoficial, mai bun

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările