Samsung, Nokia şi Sony sunt ameninţaţi de un producător chinez în categorie „telefoanelor - cameră foto”

Samsung, Nokia şi Sony sunt ameninţaţi de un producător chinez în categorie „telefoanelor - cameră foto”

Oppo N1, un terminal care va concura cu terminalele puternice pe fotografie de la rivali

Oppo este un producător chinez de telefoane mobile care este foarte apreciat în Asia. Pe piaţa din Europa, Oppo nu a intrat încă, deşi are terminale puternice. Ultimele informaţii din tabăra leului asiatic vorbesc despre un rival pentru telefoane ca Lumia 1020 sau Galaxy S4 Zoom, cu o cameră impresionantă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Oppo N1 a apărut deja în primele imagini oficiale şi are un senzor de tip Owl, care creşte performanţele în lumină scăzută şi un flash cu Xenon.

Oppo N1 va veni oficial în septembrie, iar firma producătoare nu a spus încă foarte multe detalii despre acest terminal, ci doar că va avea 12-13 megapixeli. Nu contează atât cantitatea de megapixeli, cât performanţele în luminozitate slabă şi stabilizarea.

Potrivit Phone Arena, Oppo N1 va veni şi la un preţ mai mic decât celelalte rivale de pe piaţă, la 480 de dolari fără un contract. Cu toate acestea, rămâne de văzut la ce preţ va ajunge în Europa. Acest preţ ar fi pentru un telefon cu cameră foto impresionantă şi cu un ecran 1080p, la fel ca vârful de lance al companiei, Oppo Find 5.

De ce vorbim despre Oppo? Firma chineză are o reprezentanţă la vecinii noştri din Republica Moldova şi am studiat preţurile de acolo, iar Oppo Find 5 costă în lei româneşti doar 2.000 de lei. Faţă de alte terminale de top, cum este şi Oppo, terminalul are un raport calitate/preţ excelent. De asemenea, Oppo va veni cât de curând în România şi ar trebui să-i urmăriţi aici, pe Facebook. 

Oppo Find 5

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările