Samsung Galaxy S6 - noi detalii despre camera telefonului de top lansat în martie

Samsung Galaxy S6 - noi detalii despre camera telefonului de top lansat în martie

O imagine de prezentare pentru Samsung Galaxy S6, scăpată pe internet înainte de eveniment

Samsung a oferit câteva informaţii privind camera foto de pe Samsung Galaxy S6, telefonul care va fi lansat pe 1 martie la Barcelona, în avanpremiera Mobile World Congress.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe blogul companiei, Dong Hoon Jang, unul dintre vicepreşedinţii Samsung a vorbit despre progresele pe care le-a făcut compania în domeniul camerelor foto în ultimii ani. El susţine că Samsung Galaxy S5 a avut una dintre cele mai bune camere foto de pe piaţă. 
 
Jang a sugerat faptul că Samsung Galaxy S6 va avea o cameră frontală adaptată nevoilor narcisiste ale populaţiei. Camera ar putea să fie ca la Galaxy A7, A5 sau A3, care au o frontală de 5 megapixeli. 
 
Jang a mai menţionat că Samsung Galaxy S6 a fost testat prin realizarea a 10.000 de fotografii. Camerele de anul acesta, a declarat reprezentantul Samsung, vor fi inteligente şi vor gândi pentru utilizator, pentru a le permite să realizeze imagini în orice condiţii. Putem bănui că Samsung va implementa senzori mai buni şi viteza de reacţie a camerei foto va fi îmbunătăţită. 
 
De altfel, în mai multe articole de presă de după lansarea iPhone 6, analiştii internaţionali spuneau că, pentru a învinge iPhone, Samsung trebuie să aibă o cameră mai bună. Din păcate pentru sud-coreeni, până acum au fost învinşi categoric. 
 
"Bloomberg" scrie că Samsung plănuieşte să lanseze două variante pentru S6 - una normală şi una Edge, cu un ecran curbat pe laterale, în două părţi. Amândouă vor avea un ecran rezonabil, de 5,1 inci. 
 
Află toate detaliile despre Mobile World Congress urmărind cronologia de mai jos. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările